PASTORAK DIDI JANKOVIĆ TVRDI DA NIJE TUKAO MLADIĆA, ALI NEĆE DA ODGOVARA NA PITANJA: Tužilaštvo predložilo pritvor!
Foto: Sonja Spasić, Printscreen/Facebook

prvo osnovno javno tužilaštvo

PASTORAK DIDI JANKOVIĆ TVRDI DA NIJE TUKAO MLADIĆA, ALI NEĆE DA ODGOVARA NA PITANJA: Tužilaštvo predložilo pritvor!

Crna Hronika -

Stefan Rokvić (31), pastorak pevačice Dijane Didi Janković koji je u ponedeljak uhapšen zbog sumnje da je na Vračaru pretukao muškarca, saslušan je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

- U prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušan je osumnjičeni S.R. u prisustvu izabranog branioca kojom prilikom je izjavio da ne priznaje izvršenje krivičnog dela i da ne želi da odgovara na pitanja. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom odredi pritvor zbog sumnje da će uticati na svedoke koji još uvek nisu ispitani, kao i zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao da izvrši novo ili slično krivično delo, imajući u vidu njegovu raniju osuđivanost - saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Osumnjičeni Stefan Rokvić
Osumnjičeni Stefan Rokvićfoto: facebook

U daljem toku postupka, kako se navodi, biće ispitan oštećeni, svedoci kritičnog događaja, izvršiće se komparativno veštačenje video snimka, i preduzeće se ostale neophodne dokazne radnje u cilju daljeg procesuiranja osumnjičenog.

U saopštenju tužilaštva, podseća se da je Rokvić uhapšen 14. avgusta i da mu je u saradnji sa Policijskom stanicom Vračar, po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zadržavanje zbog sumnje da je učinio krivično delo teška telesna povreda na štetu D.V.

- Osumnjičenom je delo koje mu se stavlja na teret izvršio 13.05.2023. godine, kada je u Ulici Južni bulevar br. 36, prišao oštećenom koji je stajao ispred trafike, zadao mu više udaraca u predelu glave i tela, od kojih udaraca je oštećeni pao na zemlju, kada je osumnjičeni nastavio da ga šutira, nakon čega se automobilom udaljio u nepoznatom pravcu ostavljajući oštećenog da leži pored frižidera ispred trafike. Operativnim radom policijski službenici su identifikovali osumnjičenog a isti je pronađen i lišen slobode dana 14.08.2023 - navedeno je u saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track