SUPRUZI POLOMIO VILICU U STANU U BEOGRADU: Uhapšen zbog jezivog nasilja u porodici BRANIO SE U TUŽILAŠTVU
Foto: T.S.

prvo osnovno javno tužilaštvo

SUPRUZI POLOMIO VILICU U STANU U BEOGRADU: Uhapšen zbog jezivog nasilja u porodici BRANIO SE U TUŽILAŠTVU

Crna Hronika -

Po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa Policijskom stanicom Savski venac juče je lišen je slobode i zadržan u trajanju od 48 časova osumnjičeni A. Đ. zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici nad suprugom.

- Prema navodima krivične prijave policijkse stanice Savski venac, osumnjičeni je krivično delo koje mu se stavlja na teret učinio u porodičnoj kući tako što je nakon kraće verbalne rasprave sa suprugom istoj zadao udarac šakom u predelu vilice kojom prilikom joj je naneo teške telesne povrede – prelom donje vilice, a što je konstatovano od strane lekara Maksiofacialne hirurgije Stomatološkog fakulteta - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Osumnjičeni A. Đ. danas je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u prisustvu branioca po službenoj dužnosti i on je izneo odbranu, odnosno svoje viđenje kritično događaja.

Prvo osnovno javno tužilaštvo
Prvo osnovno javno tužilaštvofoto: Dragana Udovičić

- Tužilaštvo je nakon saslušanja Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom odredi pritvor zbog sumnje da će uticati na svedoka oštećenu koja još uvek nije ispitana. U daljem toku postupka biće ispitana oštećena, izvršiće se neophodna veštačenja, i preduzeće se ostale neophodne dokazne radnje u cilju daljeg procesuiranja osumnjičenog - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Inače, kako saznajemo, povrede nesrećne žene bile su jezive.

- Da je udarac bio malo jači ili da je udarila glavom, moglo je da se desi da nesrećna žena ne preživi napad muža nasilnika - kaže izvor Kurira.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track