ISPLIVAO SNIMAK STRAŠNOG NASILJA IZ SREMSKE MITROVICE: Ženu bivši partner UJEO ZA OBRAZ! Spasao je slučajni prolaznik! STRAVIČNO
Foto: printscreen/Društvene mreže

prijavite nasilje

ISPLIVAO SNIMAK STRAŠNOG NASILJA IZ SREMSKE MITROVICE: Ženu bivši partner UJEO ZA OBRAZ! Spasao je slučajni prolaznik! STRAVIČNO

Crna Hronika -

Stravično nasilja nad ženom dogodio se u Sremskoj Mitrovici, ispred bolnice, a video snimak ovog užasa se brzo raširio društvenim mrežama.

Kako se saznaje, muškarac je napao svoju bivšu partnerku bez obzira što ima zabranu prilaska. On je napao, i nakon nekoliko udaraca ujeo je za obraz, prenosi "Mitrovica.info".

Ovo stravično nasilje prekinuo je slučajni prolaznik koji je odbranio ženu i oterao nasilnika.

"Sa ovom ženom ko zna šta bi bilo da nismo naišli brat i ja", objavio je na društvenoj mreži muškarac koji je nasilnika sprečio u njegovom nedelu:

“Zalepio joj je glavu za zid iz sve snage i zatim ujeo za obraz. Žena je rekla da su razvedeni i da on ima zabranu prilaska. Žena je otišla u bolnicu i izašla sa lekarskom dokumentacijom. Neki prolaznici su sve posmatrali, ne reagujući, kao da su u pozorištu.”- rekao je muškarac koji je sprečio tragediju.

Policija intenzivno traga za nasilnikom

Policija je raspisala potragu za nasilnikom zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici za šta je već ranije bio osuđivan.

Obavljen je razgovor sa žrtvom, a protiv osumnjičenog podneta je krivična prijava. Policija tokom dana obilazi deo grada u kome žrtva stanuje radi njene bezbednosti, rečeno nam je u policiji.

Nakon incidenta žena je potražila medicinsku pomoć u Opštoj bolnici, gde je primarno zbrinuta i pregledana od strane lekara specijaliste na odeljenju ORL. Ustanovljene su ugrizne rane na obrazu i donjoj usni, što se karakteriše kao lakše povrede, te nije bilo potrebe za zadržavanjem pacijentkinje.

Puštena je na kućno lečenje, uz kontrolu za nedelju dana. Prema informacijama koje još uvek nisu potvrđene, osumnjičeno lice je povratnik, odnosno ranije je osuđivan za vršenje porodičnog nasilja.

U razgovoru sa članom porodice žrtve koja je pretrpela nasilje, saznajemo da se ona oseća uznemireno i ne može da govori za javnost.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

(Kurir.rs/Mitrovica.info)

Bonus video:

01:30

PROMOVIŠU SE VREDNOSTI DA JE ŽENA ODGOVORNA ZA NASILJE KOJE DOŽIVLJAVA Sagovornica Kurir TV: Pričaju kako je ona to zaslužila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja