POZNATI BOKSER MUČKI PREBIO MLADIĆA NA SPLAVU, OVAJ PAO U KOMU: Evo koliko kazna mu preti!
Foto: Privatna arhiva

Više javno tužilaštvo

POZNATI BOKSER MUČKI PREBIO MLADIĆA NA SPLAVU, OVAJ PAO U KOMU: Evo koliko kazna mu preti!

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu danas je podnelo sudu optužni predlog protiv Petra M. (39) zbog sumnje da je 1. jula ove godine kao radnik obezbeđenja na jednom beogradskom splavu, a inače profesionalni bokser, naneo tešku telesnu povredu M.V, dok je S.V. naneo laku telesnu povredu.

Nakon sprovedene istrage i odgovarajućih veštačenja, Petar M. je optužen za krivična dela Teška telesna povreda i Laka telesna povreda.

Optužni predlog je podnet Višem sudu u Beogradu, uz predlog da se ovaj sud oglasi stvarno nenadležnim za postupanje i da spise predmeta dostavi Trećem osnovnom sudu u Beogradu, kao stvarno i mesno nadležnom.

00:54

Bokser pretukao goste na splavu u Beogradu

Sudu je predloženo i da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, imajući u vidu da je on u martu ove godine osuđen zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru – Vređanje, vršenje nasilja pretnja ili tuča.

- Optužnim aktom predloženo je da sud Petra M. za krivično delo Teška telesna povreda osudi na kaznu zatvora od tri godine i tri meseca, za krivično delo Laka telesna povreda na kaznu od godinu dana zatvora, te da mu izrekne jedinstvenu kaznu od četiri godine zatvora - navodi se u saopštenju VJT.

bokser, tuča, P.M.
foto: Privatna arhiva

Postoji opravdana sumnja da je 1. jula 2023. godine oko 00:40 časova ispred ulaza na splav na savskom keju, najpre radnik obezbeđenja M.K. ušao u raspravu sa M.V. i S.V, u koju se uključio takođe, radnik obezbeđenja Petar M, nakon čega je iznenada pesnicama zadao više udaraca u glavu S.V, a potom i M.V.

M.V. je usled toga pao na mostić od splava, a Petar M. je nastavio da mu zadaje udarce nanevši mu na taj način teške telesne povrede glave u vidu preloma leve temene kosti, gde je M.V. ostao da leži.

Nakon toga se Petar M. vratio do S.V. i zadao mu još nekoliko udaraca u predelu glave i tela, čime mu je naneo laku telesnu povredu.

Kurir.rs / D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track