REPORTER KURIRA O DETALJIMA TRAGEDIJE U UŽICU: Još uvek neutvrđeni razlozi prelaska automobila u suprotnu traku
Foto: Kurir televizija

strašna SAOBRAĆAJNA NESREĆA

REPORTER KURIRA O DETALJIMA TRAGEDIJE U UŽICU: Još uvek neutvrđeni razlozi prelaska automobila u suprotnu traku

Crna Hronika -

Strašna saobraćajna nesreća dogodila se juče u Užicu! Na licu mesta poginule su dve osobe iz putničkog vozila, dok je jedna devojčica u bolnici podlegla povredama. Druga devojčica je operisana u užičkoj bolnici, ali je u životnoj opasnosti. Više detalja donosi reporter Kurir televizije Nikola Vujović:

- Nesreća se dogodila oko osam časova na mostu preko reke Đetine kada je automobil marke Ševrolet iz još uvek neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku i sudario se sa cisternom.

01:53

BAKA I DEKA POGINULI NA LICU MESTA, A MLAĐA UNUKA (9) PREMINULA U BOLNICI! Njena starija sestra prebačena u urgentni centar

- U automobilu su se na mestu vozača i suvozača nalazili deka i baka koji su na licu mesta preminuli dok su njihove dve unuke prebačene u bolnicu. Nažalost mlađa devetogodišnja devojčica podlegla je povredama, dok je starija jedanaestogodišnjakinja zadobila teške povrede vrata i kičme. Nakon operacije u Užicu prebačena je u beogradski Urgentni centar u stabilnom stanju.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track