OVO JE RANJENI KIK-BOKSER SA DEBELIM DOSIJEOM: Čim je seo u auto napadač ispalio 9 hitaca kroz prozor NOVI DETALJI PUCNJAVE NA ADI
Foto: Printscreen

pokušaj ubistva

OVO JE RANJENI KIK-BOKSER SA DEBELIM DOSIJEOM: Čim je seo u auto napadač ispalio 9 hitaca kroz prozor NOVI DETALJI PUCNJAVE NA ADI

Crna Hronika -

Na kik-boksera Stevana D. (27) koji je sinoć ranjen na Adi Ciganliji napadač je ispalio devet hitaca, i to u trenutku kada je ušao u svoj "audi A7", saznaje Kurir.

Kako saznajemo, pogodila su ga tri metka u stomak i butinu, ali on nije životno ugrožen.

Stevan D.
Stevan D.foto: Printscreen

- Najverovatnije je napadač čekao da Stevan izađe sa fudbala na kom je bio. Izašao je u društvu nekoliko mladića i devojaka, ali čim je ušao u svoj "audi", napadač je ispalio hice u njega i to sa strane suvozača - objašnjava izvor Kurira.

Kako navodi, proveravaju se okolne kamere koje su postavljene u blizini mesta pucnjave, a sumnja se da je pucač pobegao sa mesta zločina na skuteru. Najverovatnije je pratio kik-boksera i čekao da on uđe u automobil.

- Pucao je iz pištolja bez prigušivača, u blizini je bilo dosta ljudi, ali su se razbežali kada su čuli pucnjavu - dodaje sagovornik Kurira.

Ubijeni Luka Radulović
Ubijeni Luka Radulovićfoto: Printscreen/Facebook

Kako je Kurir pisao, Steva D. je dobro poznat policiji i privođen je zbog najtežih krivičnih dela.

On je 2017. hapšen zbog toga što je sa ubijenim Lukom Radulovićem i još dvojicom muškaraca bio u "bentliju" koji je presekao kolonu u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Potom je uhapšen i zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu navijača Rada Aleksandra Savkovića ispred kluba "Nana" na Senjaku, ali je za to krivično delo oslobođen.

Istragu pokušaja ubistva kik-boksera vode Više javno tužilaštvo u Beogradu i policija.

Kurir.rs

Bonus video:

00:18

Pucnjava u ulici Maksima Gorkog

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track