"NE DOZVOLITE DA UČITE NA NAJSKUPLJIM GREŠKAMA": Sestra Ive Balog neutešna posle pronalaska njenog tela, objavila jednu poruku
Foto: Printscreen/Facebook

tuga

"NE DOZVOLITE DA UČITE NA NAJSKUPLJIM GREŠKAMA": Sestra Ive Balog neutešna posle pronalaska njenog tela, objavila jednu poruku

Crna Hronika -

Martina Balog, sestra Novosađanke Ive Balog (27) koja je nađena na obali Dunava kod Starih Banovaca posle dvodnevne potrage, nakon što je nestala na plaži u Novom Sadu u noći između petka i subote, oglasila se na društvenim mrežama i zahvalila se svima koji su učestvovali u potrazi.

Pa da podsetimo, Iva Balog je nestala u noći između petka i subote, oko 4 sata iza ponoći, na novosadskoj plaži Oficirac, a nađena je u nedelju oko 13 sati u Dunavu, oko 60 kilometara dalje nizvodno, ka Beogradu.

iva balog
iva balogfoto: Printscreen/Facebook

- Zahvaljujemo se od srca svima koji su na bilo koji način pomogli, u ime naše Martine, cele porodice kao i svih nas. Obaveštavamo sve da je Iva pronađena i da će vreme sahrane biti naknadno objavljeno - napisala je Martina u prvoj objavi posle pronalaska Ivinog tela, da bi ubrzo objavila i ovo:

1 / 2 Foto: Društvene mreže

- Želim svima da vam kažem da se volite, grlite i ljubite, da se čuvate i razmislite dva puta pre nego nešto uradite. Nažalost, na najskupljim životinim greškama se uči, ne dozvolite da učite na svom primeru! Grlite se, nikad ne znate kada će biti poslednji put! Hvala još jednom svima što ste bili uz nas u tolikom broju.

Kako smo ranije pisali, Novosađanka je kobne noći bila na žurci na plaži gde je bilo stotinu ljudi, ali ono što je nejasno i što bi porodica želela da sazna jeste to šta je Iva radila pre samog ulaska u Dunav i kako je uopšte i završila u njemu. Naime, kako je porodica već objasnila za medije oni su zamolili sve koji su bili na žurci da im pomognu pa su donekle uspeli da saznaju njeno kretanje, ali ne i sam čin ulaska u Dunav.

telo ive balog nađeno nakon dva dana potrage
telo ive balog nađeno nakon dva dana potragefoto: Printscreen/Facebook

- Dobili su informaciju da je sa drugaricom ušla u vodu da se rashladi, a zatim je ona izgubila iz vida. Međutim, četri mladića koja su sedela kod obale opisali su da je Iva izašla iz vode i da se uputila ka muzici. S druge strane neko od posetilaca žurke naveo je da je Iva pričala sa mladićem, navodno strancem iz Amerike ali te informacije nisu potvrđene, a porodica moli da im se taj mladić javi kako bi shvatili šta se zapravo desilo i da li je on možda video šta se s njom dogodilo - podseća izvor.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:54

IZGUBE ŽIVOT ZBOG NEPROMIŠLJENOSTI: Ko je kriv za tragične POGIBIJE mladih?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja