UZNEMIRUJUĆE 18+, JEZIV SNIMAK S NADZORNE KAMERE U RAŠKI: Trenutak sudara, hteo da skrene, utom nailaze brat i sestra na motoru
Foto: printscreen/instagram/192_rs

ledi krv, ali na mrežama komentarišu da vraća veru u ljude

UZNEMIRUJUĆE 18+, JEZIV SNIMAK S NADZORNE KAMERE U RAŠKI: Trenutak sudara, hteo da skrene, utom nailaze brat i sestra na motoru

Crna Hronika -

U Raški se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su, kako Kurir saznaje, povređeni brat i sestra na motoru.

Oni su danas prebačeni u Beograd na dalje lečenje.

Na mrežama se pojavio i snimak trenutka nesreće na kojem se vidi kako sivi auto želi da skrene na obližnji parking s kog je nadzorna kamera sve i snimila.

U trenutku skretanja, nailaze dvoje mladih na motoru, za koje saznajemo da su brat i sestra, naleću tačno na levu bočnu stranu automobila. Udar je bio toliko silovit da ih je zbacio sa motora koji je odbačen na jednu stranu, a njih dvoje na drugu. Leteli su nekoliko metara.

Iako je prizor više nego uznemirujuć, mnogi na mrežama komentarišu da ovaj snimak vraća veru u ljude.

U trenutku kad se nesreća dogodila, nema automobila koji nije stao da pomogne, prvi je istrčao vozač sivog auta, a potom svi vozači i putnici iz automobila koji su tu prolazili.

Na stranu je stao i ogroman šleper.

00:37

Saobraćajna nesreća u Raški

"Raška: Snimak koji vraća veru u ljudskost. U današnjem svetu kada svako gleda samo sebe, došli smo do toga da se čudimo kada neko stane da pomogne. Bravo za sve ljude koji su odmah pritrčali da pomognu posle ove teške nezgode. Povređenima želimo brz oporavak. Vozači koristite retrovizore i migavce.", objavljeno je na Instagram stranici 192.

Kurir.rs/Instagram 192/Lj.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja