OVO SU ŠESTORICA UHAPŠENIH ZBOG UBISTVA U KAFANI! Dušana udarili flašom u glavu, među osumnjičenima i 2 brata (FOTO)
Foto: Printscreen, Nenad Kostić

meštani nemaju reči hvale

OVO SU ŠESTORICA UHAPŠENIH ZBOG UBISTVA U KAFANI! Dušana udarili flašom u glavu, među osumnjičenima i 2 brata (FOTO)

Crna Hronika -

Ceo Mladenovac je u šoku posle ubistva Dušana Antonijevića (47), vlasnika auto-servisa, u jednoj lokalnoj kafani. I dok za žrtvu svi meštani imaju reči hvale, opisujući ga kao dobrog, poštenog, porodičnog i radnog čoveka, za šestoricu uhapšenih muškaraca ističu "da su bitange i dripci".

Ubijeni Dušan Antonijević
Ubijeni Dušan Antonijevićfoto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva

Podsetimo, policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila šestoricu muškaraca - M. J. (25), S. S. (24), M. P. (34), D. S. (31), M. S. (28) i B. P. (38). Kako smo već pisali, sumnja se da su uhapšeni sedeli u kafani za jednim stolom, dok je žrtva sa svojim sinom (21), kumom i bratancem bila za drugim stolom.

ubistvo, Mladenovac, Dusan Antonijevic
foto: Printscreen, Nenad Kostić

- Osumnjičeni su okupirali muziku, navodno su celo veče naručivali pesme. U jednom trenutku Dušan Antonijević je naručio pesmu, sinu mu je bio rođendan, slavili su. Navodno, to se nije svidelo osumnjičenima, počeli su da dobacuju i otpočela je svađa, a ubrzo i tuča. Skočili su na Antonijevića, tukli su ga, a koban je bio udarac flašom u glavu - podseća naš izvor.

Kako meštani Mladenovca pričaju, šestorica uhapšenih momaka su na lošem glasu.

Uhapšeni S. S.
Uhapšeni S. S. foto: Printscreen/Facebook

- Jedan od uhapšenih, S. S., pre nekoliko godina je jedva ostao živ. On je jedva preživeo tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su mu tada poginula dva drugara. I tada su, kako se priča, bili pijani i vraćali se iz neke kafane - pričaju poznanici i dodaju da su među uhapšenima i dva brata.

- U pitanju su D. S. i M. S. Oni su poznati u kraju po tome što im je majka pre više godina radila u sudu, ali je bila uhapšena zbog nekog mita valjda i onda je dobila otkaz - pričaju oni koji poznaju osumnjičene.

I M. P. koji je uhapšen zbog kobne tuče važi za problemartičnog.

- On se pre više godina doselio ovde sa porodicom. Zvali su ih "braća pocepanih gaća". Jedan brat mu je nedavno preminuo, priča se zbog poroka. On i jedan od uhapšene braće su oženili dve sestre - objašnjava izvor Kurira.

Kako dodaje, svi uhapšeni su se međusobno družili i često su objavljivali slike iz ilazaka, iz kafana, sa pevačicama.

Osumnjičeni M. P.
Osumnjičeni M. P. foto: Printscreen/Facebook

- Oni kao vode neki boemski život, vole da popiju, da naprave problem. Ubijeni Dule je stvatno bio predivan čovek, svima je pomagao, nije tražio probleme. Šokirali smo se kada smo čuli da je ubijen - rekao je meštanin Mladenovca i dodao da je jedan od uhapšenih B. P. na Fejsbuku napisao da studira Kriminalističku - policijsku akademiju.

- Da li je to tačno ili je samo to tako napisao nisumo sigurni - dodali su.

Osumnjičeni B. P.
Osumnjičeni B. P. foto: Printscreen/Facebook

Podsetimo, jedan rođak ubijenog čoveka rekao je za Kurir da su Dušana ubile "bitange".

- Ko je dozvolio tim bitangama da nekog ubiju?! Bagra jedna! Čuo sam da se nije znalo ko koga bije. I Dušanovog sina su tukli, a dete je samo uskočilo da odbrani oca. Došlo je zadnje vreme. Ubili su nekog ko je svima pomagao, davao i šakom i kapom - ispričao nam je rođak žrtve i dodao:

- Čovek je otišao da se proveseli, uvek je bio pozitivan, veseo, radan. Vidite šta je sve stvorio, i da mu presude neke barabe. To je sve šljam koji se okuplja u toj kafani i kud su tu na kraju i završili?!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track