"NAZDRAVLJAĆEMO ZA TVOJU DUŠU I TVOJE NEBESKE KAFANE!" Prijatelji se opraštaju od Dušana koji je ubijen pre 3 dana u kafani
Foto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva, Kurir.rs

porodica danas sahranjuje žrtvu

"NAZDRAVLJAĆEMO ZA TVOJU DUŠU I TVOJE NEBESKE KAFANE!" Prijatelji se opraštaju od Dušana koji je ubijen pre 3 dana u kafani

Crna Hronika -

Vlasnik auto servisa Dušan Antonijević (47) iz Mladenovca, zvani Dule Pežo koji je ubijen u ponedeljak uveče u mladenovačkoj kafani nakon svađe oko pesme koju je želeo da naruči za sina (21) koje je te večeri slavio rođendan biće danas sahranjen.

Pa da podsetimo, policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila šestoricu osumnjičenih - M. J. (25), S. S. (24), M. P. (34), D. S. (31), M. S. (28) i B. P. (38) koji se terete za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

dušan antonijević,  au pozadini kafana u kojoj je ubijen
dušan antonijević, au pozadini kafana u kojoj je ubijenfoto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva

Porodica i prijatelji i dalje su neutšeni nakon saznanja da je Dušan ubijen i to na dan kada je samo želeo da poruči rođendansku pesmu za svog sina. U jednim dnevnim novinama osvanula je čitulja koju potpisuju Saša i Nino.

- Zauvek ćemo te voleti i zauvek ćeš biti u našim srcima! Nazdravljaćemo za tvoju dušu i tvoje nebeske kafane! Počivaj u miru, naš Duća - piše u čitulji.

prijatelji se oprostili od ubijenog antonijevića
prijatelji se oprostili od ubijenog antonijevićafoto: Kurir.rs

Sahrana ubijenog Antonijevića biće danas na mladenovačkom groblju, a kako je ranije za Kurir rekao rođak porodice oni su neutešni nakon gubitka.

- Čovek je otišao da se proveseli, uvek je bio takav pozitivan, veseo, radan, pa vidite šta je sve stvorio i da mu presude neke barabe. To je sve šljam koji se okuplja u toj kafani i kud su tu na kraju i završili - rekao je nakon ubistva rođak i dodao:

- Čuo sam da se nije znalo ko koga bije. Bagra jedna... Pa i Dušanovog sina su tukli, dete samo uskočilo da odbrani oca pa je i on zadobio povrede. Došlo je zadnje vreme... Pa ubili su nekog ko je svima pomagao, davao i šakom i kapom.

Kako smo ranije pisali, sumnja se da su uhapšeni sedeli u kafani za jednim stolom, dok je žrtva sa svojim sinom (21), kumom i bratancem bio za drugim. Osumnjičeni su navodno okupirali muziku i celo veče nisu dozvolili da neko naruči neku pesmu. Međutim, ubijeni je u jednom trenutku naručio pesmu, ali se to nije svidelo osumnjičebnima pa su žrtvi prvo dobacivi, potom je izbila svađa koja je kulminirala tučom, a zatim se dogodilo i ubistvo. Kobni udarac za Antonijevića bila je flaša u glavu.

Pevali, teturali se i smejali

"Srpkinja je mene majka rodila"

Jedan od uhapšenih, M. J., samo 10 minuta pre kobne tuče objavio na Fejsbuku snimak iz kafane. Na njemu se vidi kako se osumnjičeni vesele, piju i grle pevačicu.

- Jedan od njih se popeo na stolicu, neki su sedeli za stolom okruženi flašama, a njih nekoliko je opkolilo i grlilo pevačicu, koja je pevala pesmu "Srpkinja je mene majka rodila". Vidi se da su dosta pijani, teturaju se i krevelje - opisuje izvor:

- Na snimku ništa nije ukazivalo na nevolje. Međutim, ubrzo je Antonijević poručio pesmu. To se ekipi nije dopalo, počeli su da mu dobaciju. Nije se znalo ko bije nesrećnog čoveka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track