TRENUTAK UŽASA! POGLEDAJTE MOMENAT SUDARA AUTOMOBILA NA AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI! Fijat juri u kontra-smeru, udara u auto i GORI!
Foto: Printscreen/Instagram

horor

TRENUTAK UŽASA! POGLEDAJTE MOMENAT SUDARA AUTOMOBILA NA AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI! Fijat juri u kontra-smeru, udara u auto i GORI!

Crna Hronika -

Ovo je momenat kada je došlo teške saobraćajne nesreće na auto-putu "Miloš Veliki" u kojoj je dve osobe povređene.

Večeras je za Kurir potvrđeno da je vozač "fijata" D. J. star oko 50 godina poginuo na licu mesta koji je i izazvao nesreću krećući se brzom trakom u kontra-smeru, a potom se sudario sa automobilom marke "hjundai".

Miloš Veliki, Saobraćajna Nesreća
foto: Printscreen/Instagram

Inače u udesu je povređena žena koja je bila za volanom "hjundaija" u koji se zakucao "fijat", ali i suvozač tog automobila.

Na Telegram nalogu 192_rs pojavio se i trenutak kada su se automobili sudarili. Jedan od vozača je ispričao da je nakon izlaska za Obrenovac, u smeru ka Beogradu, u jednom trenutku uočio automobil koji je išao u suprotnom pravcu.

Kako kaže, nije mu jasno zbog čega vozač "fijata" nije makar vozio zaustavnom trakom ili pokušao da zaustavi automobil i napravi polukružno okretanje.

- Prvo sam pomislio da se vozač pogubio i pogrešio smer. Čak sam hteo da ga zaustavim i da mu pomognem. Međutim čovek je vozio u kontra-smeru i to brzom trakom, što je ravno samoubistvu. Bila su dvojica muškaraca u kolima i mahala su ostalim vozačima, ali sam stekao utisak kao da su na taj način želeli da upute izvinjenje - priča vozač koji se javio našoj redakciji.

- Kolima Hitne pomoći oni su prevezeni u KBC Zemun gde su im konstatovane teške povrede - navodi izvor iz istrage.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track