OTKRIVAMO SVE DETALJE SRAMNOG NAPADA NA HITNU POMOĆ! Došli da pomognu povređenom u udesu, pa dobili udarce pesnicama! SRAMNO
Foto: Shutterstock

resnik

OTKRIVAMO SVE DETALJE SRAMNOG NAPADA NA HITNU POMOĆ! Došli da pomognu povređenom u udesu, pa dobili udarce pesnicama! SRAMNO

Crna Hronika -

Ekipa beogradske Hitne pomoći noćas oko ponoći napadnuta je u naselju Resnik, a tom prilikom povređeno je dvoje radnika. Kako Kurir saznaje, ekipa Hitne pomoći otišla je u Resnik na intervenciju posle saobraćajne nesreće koja se tamo dogodila.

- Ekipa je poziv dobila u 23.35 sati gde im je rečeno da je došlo do saobraćajne nesreće i da ima povređenih. Kada su za nekoliko minuta došli na lice mesta dočekala ih je grupa od petnaestak mladića starih oko 20 godina - kaže naš sagovornik upoznat sa slučajem i dodaje:

ilustracija
ilustracijafoto: Nebojša Mandić

- Krenuli su da pruže pomoć mladiću koji je povređen u nesreći i koji se žalio na bolove u glavi, nogama i ostalim delovima tela. Međutim, tada je bahata grupica mladića počela da vređa medicinsku ekipu i da oni njima daju smernice kako da rade svoj posao?!

Kako dalje navodi naš izvor, mladići su objašnjavali lekarima kako da pomognu povređenom.

- Bahata grupa je navodno ubrzo postala sve agresivnija, pa se ekipa Hitne pomoći sklonila u sanitet. Zatim su počeli da lupaju šakama po kombiju i da ih vređaju - kaže izvor i dodaje:

- Tim koji je bio na dužnosti se istraumirao, a onda je jedan od mladića iz grupe otvorio vrata gde je sedeo tehničar i udario ga šakom u glavu. Nastao je opšti haos, pa su udarili i vozača u slepoočnicu.

Naš dobro obavešten izvor navodi da je ekipa čim je postala napeta situacija pozvala policiju kojia je stigla nakon 20 minuta.

- Tek kada je policija došla strasti su se donekle smirile, pa je ekipa Hitne pomoći mogla da pruži pomoć povređenom kog su potom sanitetom prevezli na VMA - navodi izvor.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog sramnog napada na ekipu Hitne pomoći.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track