OVO JE VOZAČ KOJI JE POGINUO NA MILOŠU VELIKOM VOZEĆI U KONTRASMERU: Dejan izazvao strašan sudar pa izgoreo u "puntu" (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva, Instagram

tragedija

OVO JE VOZAČ KOJI JE POGINUO NA MILOŠU VELIKOM VOZEĆI U KONTRASMERU: Dejan izazvao strašan sudar pa izgoreo u "puntu" (FOTO)

Crna Hronika -

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na auto-putu Miloš Veliki kod Obrenovca, kada je automobil "fijat punto" vozeći u kontrasmeru udario u automobil "hjundaji", pa se zapalio, poginuo je vozač "punta" Dejan J. (53).

Prema rečima našeg izvora Dejan J. bavio se masažama, a samo dva dana pre jezive nesreće okačio je oglas da prodaje automobil, "fijat punto". Sudeći po fotografijama u pitanju je isti onaj automobil u kom je juče nastradao.

Nastradali Dejan J.
Nastradali Dejan J.foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, sa Dejanom J. u kolima bio je i N. K. (40) i on je sa teškim povredama prevezen u bolnicu. Hospitalizovana je i D. P. (30), koja je bila za volanom "hjundaija" u koji se zakucao "punto".

Do tragične nesreće, podsetimo, došlo je juče popodne kada je "fijat", idući brzom trakom u kontrasmeru udario u automobil koji se regularno kretao svojom trakom. Posle silovitog sudara sa "hjundaijem" "fijat" se zapalio.

Na Telegram nalogu 192_rs pojavio se i trenutak kada su se automobili sudarili. Jedan od vozača je ispričao da je nakon izlaska za Obrenovac, u smeru ka Beogradu, u jednom trenutku uočio automobil koji je išao u suprotnom pravcu.

Jeziva nesreća
Jeziva nesrećafoto: Printscreen/Instagram

Kako kaže, nije mu jasno zbog čega vozač "fijata" nije makar vozio zaustavnom trakom ili pokušao da zaustavi automobil i napravi polukružno okretanje.

- Prvo sam pomislio da se vozač pogubio i pogrešio smer. Čak sam hteo da ga zaustavim i da mu pomognem. Međutim čovek je vozio u kontra-smeru i to brzom trakom, što je ravno samoubistvu. Bila su dvojica muškaraca u kolima i mahala su ostalim vozačima, ali sam stekao utisak kao da su na taj način želeli da upute izvinjenje - priča vozač koji se javio našoj redakciji.

Utvrđuje se zbog čega je "fijat" išao u kontrasmeru, a na snimku koji je objavlen, vidi se da je suvozač izbacio ruku kroz prozor.

- Pojedini su mislili da on drži mobilni i snima, ali to nije utvrđeno sa sigurnošću - kaže izvor.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:16

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U TOPONICI: U sudaru dva automobila ima POGINULIH

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track