DEJAN VOZIO 6 KILOMETARA U KONTRASMERU: Duž celog poteza na auto-putu vide se tragovi KOČENJA, a svi se pitaju samo JEDNO
Foto: Printscreen/Instagram

tragedija

DEJAN VOZIO 6 KILOMETARA U KONTRASMERU: Duž celog poteza na auto-putu vide se tragovi KOČENJA, a svi se pitaju samo JEDNO

Crna Hronika -

Cela Srbija ostala je šokirana jučerašnjom saobraćajnom nesrećom kada se auto koji je vozio Dejan J. (51) sudarilo sa drugim i zapalilo. Da stvar bude još gora, do nesreće je došlo jer je Dejan vozio "punto" brzom trakom u kontrasmeru!

Dejanu spasa nije bilo, a N.K. (40), koji se nalazio na mestu suvozača je nakon nesreće prevezen na odeljenje reanimacije u Urgentni centar. D.P. (30) koja je vozila kola marke "hjundai" u koji se Dejan zakucao, u svesnom stanju je prevezena u KBC Zemun.

Tragovi kočenja kilometrima pre nesreće

Kada je procurio jezivi snimak nesreće svi su se pitali jedno - kako je do ovoga došlo? Pa se postavlja logično pitanje da li je Dejan uopšte znao šta radi, i ako jeste zašto je nastavio.

Od mesta kod Surčina, gde je Dejan mogao da uđe u suprotnu traku na auto-putu pa do mesta nesreće u visini Jakova, izmereno je tačno šest kilometara!

Kako se saznaje, skoro celom dužinom tog poteza vide se tragovi kočenja, a verovatno ljudi koji su u čudu i strahu samo pokušavali da spasu živu glavu od pomahnitalog vozača.

Kako kažu iskusni vozači, nije moguće da se on slučajno uključio u kontrasmer, već da je svesno napravio prekršaj.

Podsetimo, do udesa je došlo kada je automobil "fijat punto", kojim je upravljao Dejan J. (53), dok je na mestu suvozača bio N. K. (40), ušao u kontrasmer na auto-putu i vozio brzom trakom. U jednom trenutku, "fijat" se direktno zakucao u automobil "hjundaji", kojim je upravljala D. P. (30). Posle udarca, "punto" se zapalio, a vozač je nastradao. U nesreći su povređeni N. K. i D. P. i oni su prevezeni u KBC Zemun.

Istraga tek treba da utvrdi kako je Dejan J. ušao u pogrešan smer na auto-putu kod Obrenovca.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, postoje tri verzije o tome kako se "punto" našao u suprotnom smeru.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track