LEKARI SU SE BORILI ZA ŽIVOT NIŠLIJE, ALI NISU USPELI: Šta se sve dogodilo posle teške nesreće kod sela Vrelo
Foto: Kurir.rs/M.S.

saobraćajka na putu niš - svrljig

LEKARI SU SE BORILI ZA ŽIVOT NIŠLIJE, ALI NISU USPELI: Šta se sve dogodilo posle teške nesreće kod sela Vrelo

Crna Hronika -

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, tridesetčetvorogodišnjem N.J. određen je pritvor od 48 sati jer se sumnjiči da je izazvao saobraćajnu nesreću kod sela Vrelo na putu Niš - Svrljig gde je odmah na licu mesta život izgubio B.M.(61) iz Niša.

Iz tog udesa juče popodne je preminuo u Univerzitetsko kliničkom centru u Nišu i pacijent N.K.(50) koji je nakon udesa bio u jako lošem zdravstvenom stanju.

- N.J.(34) je pritvoren i priveden nadležnom sudiji Osnovnog suda u Nišu jer se sumnjiči za krivično delo protiv opšte bezbednosti u saobraćaju, rečeno nam je u Niškoj policiji.

1 / 5 Foto: Kurir/M.S.

Lekari su se borili za život Nišlije, ali nisu uspeli.

- Pacijent N.K. je uprkos svim naporima lekara i borbi za očuvanje njegovih vitalnih funkcija, nažalost podlegao povredama. Preminuo je juče popodne, saopšteno je iz UKC.

Saobraćajna nesreća se dogodila u utorak oko 10 sati kada je vozač kombija knjaževačkih registracija u visini sela Vrelo kod Niša izgubio kontrolu nad kombijem i direktno udario u audi niških registarskih tablica.

Tog dana je padala jaka kiša sve vreme tako da se sumnja da mu je kombi proklizao na krivini. Svi poginuli su bili u audiju. U toj nesreći je jedno lice iz putničkog vozila prošlo sa lakšim povredama.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track