Iz škole ukrao kablove, elektromotore i bravarske stege
Foto: KURIR

Kragujevac

Iz škole ukrao kablove, elektromotore i bravarske stege

Crna Hronika -
Miloš M. sa još četiri osobe obio podrumske prostorije Politehničke škole u Kragujevcu, odakle su ukrali veću količinu elektromotora i bravarskih stega, dok su u septembru iz školskog dvorišta oduzeli elektroinstalacioni kabal

KRAGUJEVAC - Milošu M. (24) iz Velikih Pčelica kod Kragujevca određen je pritvor zbog sumnje da je sa još četiri lica iz tog mesta izvršio više krivičnih dela teška krađa, saopštila je danas kragujevačka policija.

Kako je navedeno, Miloš M. je u junu ove godine sa još četiri osobe obio podrumske prostorije Politehničke škole u Kragujevcu, odakle su ukrali veću količinu elektromotora i bravarskih stega, dok su u septembru iz školskog dvorišta oduzeli elektroinstalacioni kabal.

Tim krađama su Politehničkoj školi naneli materijalnu štetu od oko 850.000 dinara.

Policija sumnja i da su u julu ove godine u mestu Donja Sabanta kod Kragujevca obili prostorije SZR "Goran" i mesne zajednice odakle su odneli četiri klima uređaja, dve pumpe za vodu i više ručnih brusilica. U mestu Lužnice, nekoliko dana kasnije, odneli su elektromotore od rashladnih vitrina iz SUR "Zamak".

U saopštenju se navodi i da je Sašu D. (22) iz Kragujevca, jednog od izvršioca tih krivičnih dela, Miloš M. anagažovao da taksi vozilom prevozi ukradenu robu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track