ŠTA SE DOGAĐA SA POVREĐENIM U SUDARU U EVZONIJU? Bojan Milosavljević: Od ukupno 53 srpskih turista, 14 zadržano u Solunu (VIDEO)
Nesreća u Nišu, Foto: Kurir Televizija

kurir tv

ŠTA SE DOGAĐA SA POVREĐENIM U SUDARU U EVZONIJU? Bojan Milosavljević: Od ukupno 53 srpskih turista, 14 zadržano u Solunu (VIDEO)

Crna Hronika -

O jučerašnjem teškom sudaru koji se dogodio u blizini Evzonija, kada se autobus niške tursitičke agencije s putnicima sudario sa dva putnička automobila i dalje se priča i u Nišu i u Srbiji.

Bojan Milosavljević
foto: Kurir tv

Četiri osobe iz automobila su poginule, 53 putnika je povređeno, 15 ih je zadržano na lečenju, a ima li novih informacija iz Niša prenela je Milena Antić.

Bojan Milosavljević
foto: Kurir tv

Ona je saznala da li je poslat autobus po ostale putnike i kakva je situacija s povređenima u razgovoru sa Bojanom Milosavljevićem iz agencije ,,Sky & Sun Travel Niš".

Bojan Milosavljević
foto: Kurir tv

Milosavljević je za Kurir televiziju podelio dobre vesti:

- Svi putnici koji su zbrinuti u bolnici su dobro. Nemamo životno ugrožene. Zadržano je 25-oro, a 42 putnika je nastavilo put dalje od ukupno 78 putnika. Desetoro putnika je vraćeno u Srbiju, kao i gospođa sa detetom koja je bila u udesu iza vozila koje je udarilo direktno u nas. U Solunu je njih 14 i odatle očekujemo da će otpustiti određen broj putnika - rekao je Milosavljević.

02:01

Dobre vesti o putnicima nakon sudara autobusa sa automobilima u Nišu

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:02

ORGANIZATORI PONUDILI 2 OPCIJE PUTNICIMA NAKON SUDARA! Detalji stravične nesreće: Zbog OVOGA je auto krenuo suprotnom trakom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja