CELO SELO KOD RAŽNJA IZAŠLO DA VIDI ŠTO JE DOŠLA POLICIJA: To kod nas nikad nije bilo! Familija ga prijavila za obljubu bratanice
Ilustracija, Foto: Andrej Cukic EPA

meštani u neverici da je tako nešto moglo da se desi

CELO SELO KOD RAŽNJA IZAŠLO DA VIDI ŠTO JE DOŠLA POLICIJA: To kod nas nikad nije bilo! Familija ga prijavila za obljubu bratanice

Crna Hronika -

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, u selu nadomak Ražnja, uhapšen je momak L.S. (23) koji se sumnjiči da je više puta obljubio bratanicu (10), ćerku svog brata, a u periodu od dve godine.

Prema nezvaničnim saznanjima, njega je uhapsila policija nakon prijave iz same familije.

- Za sada o tom slučaju ne možemo da dajemo informacije - rečeno nam je u Višem javnom tužilaštvu. Zasad nezvanično saznajemo da osumnjičeni još nije saslušan u Nišu.

U policiji navode da su odmah reagovali na prijavu.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su po nalogu Višeg javnog tužilaštva uhapsila je muškarca L.S. rođenog 2000. godine iz okoline Ražnja zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom, a u pitanju je devojčica - rečeno je Kuriru u Policijskoj upravi Niš.

Ukoliko se protiv njega podigne optužnica, on će se teretiti da je u poslednje dve godine, u kući svog brata dodirivao bratanicu. Medicinski pregled veštaka pokazaće da li je bio grublji prema njoj i na koji način.

U selu su bili zgranuti kad je došla policija jer celo mesto ima oko par stotina stanovnika i mnoge stvari su poznate tamošnjoj javnosti.

- Bila je policija i kad smo čuli šta se dogodilo i zašto su bili, nismo mogli da verujemo. Tako nešto se nikada nije dogodilo ovde - rekao nam je jedan meštanin u telefonskom razgovoru.

Njemu je određen pritvor do 30 dana, a za to vreme će morati pred javnog tužioca.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track