DETALJI HORORA NA PRELAZU ĐERDAP: Srpskog policajca Rumunka prijavila za POKUŠAJ SILOVANJA čim je stigla u zemlju ODMAH UHAPŠEN
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock, Ilustracija

SKANDAL

DETALJI HORORA NA PRELAZU ĐERDAP: Srpskog policajca Rumunka prijavila za POKUŠAJ SILOVANJA čim je stigla u zemlju ODMAH UHAPŠEN

Crna Hronika -

Policijski službenik službe granične policije Kladovo LJ.B. uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj silovanja.

Incident se dogodio 25. jula na graničnom prelazu Đerdap. Kako prenose mediji, navodno je to bilo nakon pasoške kontrole četvoro rumunskih državljana dva muškarca i dve devojke. Kada je od koleginice zatražio da u njegovu kancelariju dovede A.N., koju je već pregledala sa njenim sunarodnicima, a kada je koleginica izašla iz kancelarije, uhvatio je devojku za ruke i pokušao da je siluje.

- Incident se navodno dogodio 25. jula, ali nije prijavljen odmah, nego tek kada se devojka vratila za Rumuniju. Ona je tada prijavila ovaj slučaj i sada se obavlja diplomatskim putem. Osumnjičeni je uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati, i u zakonskom roku će biti saslušan - kaže izvor.

Carinik je navodno kada je koleginica izašla iz njegove kancelarije on je zgrabio devojku za ruke i pokušavao da je skine i siluje.

- Ona se branila i vikala , pa je tada odustao o svog napada i dozvolio joj da izađe iz njegove kancelarije - naveo je izvor.

Kurir.rs/Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja