UHVAĆENI NA DELU! Policija ih pohapsila prilikom kupoprodaje droge, jedan pokušao da proguta heroin
Foto: MUP Srbije

UHVAĆENI NA DELU! Policija ih pohapsila prilikom kupoprodaje droge, jedan pokušao da proguta heroin

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su I.I. (1989), i B.V. (1997) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok su M.J. (1972), K.B. (1978) i Š.M. (1982) uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

U ovoj akciji ukupno je zaplenjeno oko 130 grama heroina, oko 130 grama smese paracetamola i kofeina koja služi za uvećanje mase heroina, oko 320 grama amfetamina, četiri bočice metadona i oko 6 grama kokaina, kao i manja količina marihuane.

Policija je prilikom pretresa stana u kojem I.I. neprijavljeno živi, pronašla oko 130 grama smese paracetamola i kofeina, oko 320 grama amfetamina, dve elektronske vagice, kao i oko 10 grama heroina.

droga
foto: MUP Srbije

I.I. se sumnjiči da je drogu prodavao osumnjičenom B.V. kod koga je policija u motornom vozilu pronašla 120 grama heroina, oko 6 grama kokaina i jednu bočicu metadona, kao i 71.000 dinara za koje se sumnja da potiču od prodaje droge. Prilikom hapšenja, B.V. je pokušao da proguta kesicu sa heroinom. Takođe, policija je u stanu gde neprijavljeno boravi B.V. pronašla i oko 200.000 hiljada dinara i 2.000 evra, za koje se, takođe, sumnja da potiču od prodaje droge.

droga
foto: MUP Srbije

Osumnjičeni K.B. je drogu nabavljao od B.V. koji ju je dalje prodavao osumnjičenima M.J. i Š.M. Policija je kod osumnjičenog K.B. pronašla oko pet grama heroina, dok je kod M.J., takođe, pronađeno oko pet grama ove droge, kao i pet grama marihuane i jedna bočica metadona.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track