OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO U KREMNIMA: Trubači sviraju, niko i ne sluti TRAGEDIJU! Ovo je njegov POSLEDNJI SNIMAK (VIDEO, FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

svadbeno veselje prekinula tragedija

OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO U KREMNIMA: Trubači sviraju, niko i ne sluti TRAGEDIJU! Ovo je njegov POSLEDNJI SNIMAK (VIDEO, FOTO)

Crna Hronika -

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se tokom ranih jutarnjih sati na magistralnom putu Užice – Mokra Gora, u Vitasima u Kremnima, gde su tri osobe povređene, a jedna osoba je poginula.

Kako Kurir saznaje, u saobraćajnoj nesreći poginuo je I.T. (28).

Naime, u ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći učestvovali su kamion bosanskih tablica i putnički automobil užičkih registarskih oznaka, u kojem su se nalazili povređeni, kao i I.T. koji je stradao, a kako Kurir saznaje vozač kamiona nije zadobio povrede. Povređeni su prevezeni u užičku bolnicu.

Neposredno pre tragedije, mladić je na svom Instagram profilu objavio snimak na kojem se vide bele ruže, a na njima okačene dve burme.

U pozadini se mogu čuti trubači kako sviraju, kao i svatovi koji pevaju i raduju se, ni ne sluteći tragediju.

Jezive scene mogle su se videti na licu mesta, dok je gust crni dim kuljao iz kamiona, a po putu je bilo rasuto staklo.

I.T., Kremna, Saobraćajan Nesreća, poginuo, Užice, Snimatelj, Igor T.
foto: Instagram Printscreen

U trenucima pre tragedije u toku je bila svadbena kolona, koja je išla iz Užica na Mokru Goru.

Automobil u kojem se nalazio i snimatelj u jednom trenutku je pokušao da pretekne kolonu. Tada je naišao kamion iz suprotnog smera, a automobil je podleteo pod njega.

Deset vatrogasaca sa pet vatrogasnih kola je gasilo požar koji je nastao nakon udesa i brzo su ga lokalizovali i ugasili, a dvoje kola Hitne pomoći bilo je na licu mesta, te su ekipe ukazivale pomoć povređenima.

Saobraćaj je potpuno obustavljen na ovoj deonici.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track