Najnovije vesti

OVO JE PRETHODILO POKUŠAJU UBISTVA U KNEZ MIHAILOVOJ ULICI: Napadač danas bio u sudu, već je pravio incidente!
Foto: Kurir

najnoviji detalji užasa

OVO JE PRETHODILO POKUŠAJU UBISTVA U KNEZ MIHAILOVOJ ULICI: Napadač danas bio u sudu, već je pravio incidente!

Crna Hronika -

I.G. (33) uhapšen je danas nakon što je u centru Beograda u Knez Mihailovoj ulici u jednom restoranu nožem izbo P.D. (50), a kako saznaje Kurir I.G. se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju!

Prema rečima izvora Kurira iz istrage, I.G. je danas pre nego što je napao P. D., inače direktora restorana u kom je ranije radio, imao suđenje u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

- On je jutros bio na suđenju kao okrivljeni gde je optužen za incidsent koji se ranije dogodio, takođe, u ovom restoranu čiji je tada bio zaposleni - kaže naš izvor i dodaje da se napad na direktora P. D. dogodio neposredno posle toga.

Naime, kao motiv napada pominju se dugovanja, najverovatnije u vidu zaostale zarade, ali se sumnja i da je I.G. došao do P. D. zbog nečega što se danas dogodilo na pomenutom suđenju.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu njemu je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, a u tom roku će biti i saslušan.

Inače, u samom centru Beograda tokom ovog napada dogodila se prava drama, a snimak uznemirujućeg napada, ali i hapšenja osumnjičenog napadača osvanuo je na društvenim mrežama.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track