KRIVIČNE PRIJAVE ZA 5 KOPAČA TUNELA U PODGORICI: Poznato o kome je reč, svi su DRŽAVLJANI SRBIJE
Foto: Rade Koprivica/Vlada Crne Gore

"ovo je samo prvi korak"

KRIVIČNE PRIJAVE ZA 5 KOPAČA TUNELA U PODGORICI: Poznato o kome je reč, svi su DRŽAVLJANI SRBIJE

Crna Hronika -

"Uprava policije zna ko su rudari. Krivičnom prijavom koju će podneti Uprava policije biće obuhvaćeno pet osoba, među kojima su M.M. (53), J.D. (30), M.V, (32), V. E. (32), svi državljani Srbije ", rekao je vršilac dužnosti direktora Uprave policije Crne Gore Nikola Terzić, prenose Vijesti.

- Od ova dva NN lica je lice sa lažne lične karte - rekao je Terzić.

On je kazao i da je otkrivanje osumnjičenih za kopanje tunela do depoa Višeg suda u Podgorici kompleksna operacija i da zahteva kompleksu istragu.

1 / 6 Foto: Rade Koprivica/Vlada Crne Gore

- Ne može se znati tačan broj osoba koje su učestvovale u kriminalnim aktivnostima. Ubeđen sam i siguran sam da će ovaj broj, od devet, kako istraga bude odmicala, rasti - rekao je Terzić.

Terzić je kazao i da je "investitor" akcije ozbiljna kriminalna grupa iz Crne Gore.

- Neću reći koja je da ne bih ugrozio istragu. Nismo došli do onih koji su platili ne tako malu investiciju. Neću reći ništa što će ugroziti dalji tok istrage. Krivična prijava koja će biti podneta sutra je samo prvi korak - rekao je Terzić.

On je rekao i da će ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić održati konferenciju za novinare na kojoj će saopštiti ekskluzivne informacije.

Kurir.rs/Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja