HIT SCENA U CENTRU PROKUPLJA! Lopovi ukrali taksi, nisu mogli da ga upale, PA GA POGURALI: Taksista došao na smenu, pa se ŠOKIRAO
Ilustracija, Foto: Shutterstock

HIT SCENA U CENTRU PROKUPLJA! Lopovi ukrali taksi, nisu mogli da ga upale, PA GA POGURALI: Taksista došao na smenu, pa se ŠOKIRAO

Crna Hronika -

PROKUPLJE- Tokom noći u samom centru Prokuplja ukradeno je taksi vozilo, koje je oko 13 časova pronađeno u ulici nedaleko od mesta gde je ukradeno.

Snimci sa okolnih kamera pokazuju da kako su zapravo dvojica muškaraca i jedna devojka odvukli kola, ali su ih na kraju ostavili, jer nisu mogli da ih upale.

- Vozilo je nestalo dva sata nakon ponoći. Taksista je radio do ponoći, pa je parkirao vozilo gde se u centru grada, parkiraju i ostala taksi vozila i otišao kući. Ova grupa za sada nepoznatih lica prišla je vozilima, jedan od njih je seo u „škodu oktaviju“ a ovo dvoje su ga gurali, jer je reč o novijem automobilu, koji se teško može upaliti bez ključa. Sve su to zabeležile kamere na okolnim prodavnicama - objašnjava nam osoba bliska istrazi.

Tek ujutro je krađa prijavljena policiji, kada je taksista došao na smenu.

- Policija je brzo intervenisala, obišla sve ulice i pronašla vozilo parkirano u sporednoj ulici u centru Prokuplja. I na kamerama u tom delu se lepo vidi da su automobil gurali dotle i očito kada su shvatili da ne mogu da ga upale, na kraju ga tu ostavili i pobegli- dodaje vlasnik ovog taksija. Policija će na osnovu snimaka da identifikuje lica i preduzeće dalje korake.

Kurir.rs/B.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track