OVO JE DEJAN KOME JE SIN SMRSKAO LOBANJU METALNOM ŠIPKOM: Ubio oca, majku pretukao, pa LEGAO DA SPAVA! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Privatna arhiva

UŽAS!

OVO JE DEJAN KOME JE SIN SMRSKAO LOBANJU METALNOM ŠIPKOM: Ubio oca, majku pretukao, pa LEGAO DA SPAVA! (FOTO)

Crna Hronika -

U Surčinu je u sredu tridesetosmogodišnji sin F.V. pretukao svog oca Dejana V. (68), koji je u bolnici podlegao povredama pet dana nakon napada.

Kako saznaje Kurir, sin je kobne večeri posle monstruoznog napada na svoje roditelje legao da spava u svoju sobu, gde ga je policija kasnije i pronašla i odmah ga uhapsila.

Prema rečima našeg izvora, osumnjičeni F. V. tek poslednjih godinu dana živi u kući sa svojim roditeljima, a ovo nije prvi put da im je pravio probleme.

- Nismo ga često viđali niti se nekome obraća, a D.V. je bio divan čovek, nisu znali više šta da rade sa njim. Pre godinu dana se vratio sa lečenja, ali izgleda da nije izdržao - kažu nam komšije.

Surčin, Dejan Vrzić
foto: Nemanja Nikolić

F.V. je, da podsetimo, oca prebio metalnom šipkom, smrskao mu kosti na licu, a potom istom šipkom napao i majku koja je zadobila lakše povrede.

Kako saznajemo, osumnjičeni sin je bio na lečenju u bolnici za bolesti zavisnosti “Laza Lazarević” odakle je majka potpisala da ga puste jer je smatrala da je dobro i da će mu u kućnim uslovima biti bolje.

Surčin, Dejan Vrzić
foto: Privatna arhiva

Takođe, ona kobne večeri policiji nije želela da da izjavu kako bi zaštitila sina, te je policija na licu mesta sačekala lekare i tek onda spovela hapšenje osumnjičenog.

F. V. je sada osumnjičen za ubistvo nalazi se u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević".

Kurir.rs/D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track