OVO SU KOMŠIJE IZ JAKOVA, ZARATILI ZBOG DUGA? Miladin ranio Nikolu i pobegao! ŠOK detalji iz njegovog života, VEĆ ROBIJAO (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

kurir otkiva

OVO SU KOMŠIJE IZ JAKOVA, ZARATILI ZBOG DUGA? Miladin ranio Nikolu i pobegao! ŠOK detalji iz njegovog života, VEĆ ROBIJAO (FOTO)

Crna Hronika -

Nikola S. (36) teško je ranjen sinoć u Jakovu kada ga je u njegovom dvorištu upucao osumnjičeni Miladin S. (42), inače njegov komšija, a žitelji ovog naselja kažu da su i jedan i drugi muškarac problematični i da su i ranije često imali problema sa zakonom.

Podsetimo, do vatrenog obračuna došlo je u dvorištu kuće povređenog Nikole S. nakon krađe svađe sa svojim komšijom.

- Sumnja se da je Miladin S. došao kod žrtve kako bi se raspravili oko nečega. Sad se po kraju priča da su u pitanju narkotici i neki navodni dug. Ubrzo je došlo do koškanja među njima, a osumnjičeni je u jednom trenutku izvadio pišolj i pucao na žrtvu - kažu komšije ove dvojice, kako navode, problematičnih momaka koji su "više u zatvoru nego na slobodi".

osumnjičeni miladin s. pre skoro godinu dana izašao iz zatvora
osumnjičeni miladin s. pre skoro godinu dana izašao iz zatvorafoto: Privatna Arhiva

- Ko zna šta je još posredi i da li imaju još neke zajedničke kriminalne poslove, ali su i jedan i drugi odavno poznati policiji. Osumnjičeni Miladin S. je u dva navrata bio u zatvoru i to zbog droge, razbojništva, ali i nekog ubistva. Prvi put je bio 10 godina, a potom 14 godina u zatvoru.

Meštani Jakova, koji se inače, plaše da pričaju o vinovnicima obračuna, izneli su šokantne detalje iz života mladića za kojim se traga zbog pucnjave.

- Osumnjičeni Miladin S. je pre nekih godinu dana izašao iz zatvora, gde je bio na dugogodišnjoj robiji, a sećamo se 2003. godine je "kašikarom" pokušao da raznese sebe i policijaca koji je došao da ga uhapsi nakon što je zlostavljao svoje roditelje - navode oni.

nikola s. teško povređen u krvavom obračuna sa prijateljem miladinom s.
nikola s. teško povređen u krvavom obračuna sa prijateljem miladinom s.foto: Privatna Arhiva

Beogradski mediji tada su izveštavali da je Miladin S. 8. aprila 2003. pokušao da se sakrije u kući, ali pošto su ga policijci opkolili pokušao je da izvuče osigurač od bombe i sve ih raznese u vazduh.

- Jedan policajac se tada bacio na njega i sprečio Miladina S. da aktivira bombu - pisale su mediji:

- Osumnjičeni je tada dva dana pre hapšenja pucao na roditelje iz automatske puške. Nakon čega je pobegao, a policija koja je tada bila na uviđaju uspela je da mu oduzme pušku. Nekoliko dana nakon hapšenja, policija je lišila je slobode i njegovog saučesnika s kojim je prethodno počinio razbojništvo.

Miladin S. je ranije krao, otimao kola, iznuđivao novac, izazivao opštu opasnost, a vršio je i razna druga krivična dela.

- Policija je nakon hapšenja Miladina S. 2003. otkrila da je on imao pakleni plan sa još jednim mladićem iz Jakova da baci bombu na Policijsko odeljenje u Surčinu - podsećaju beogradski mediji.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track