"NADAM SE DA STE TI I NOA ZAJEDNO": Oglasila se majka svirepo ubijene tiktokerke i rastužila sve! DEČKO JE ISTOPIO U KISELINI
Foto: Kurir, Printscreen

bol ne prolazi

"NADAM SE DA STE TI I NOA ZAJEDNO": Oglasila se majka svirepo ubijene tiktokerke i rastužila sve! DEČKO JE ISTOPIO U KISELINI

Crna Hronika -

Boba Milivojev, majka ubijene Tiktokerke Noe Milivojev (18) oglasila se na Fejsbuku, gde je ostavila poruku koja je, po svemu sudeći, posvećena njenoj pokojnoj ćerki.

- Na nebu je neko ko mi najviše fali. Neko, čiji mi zagrljaj jako treba i koga volim do neba - piše u objavi uz emotikone srca.

Noa Milivojev
Noa Milivojev foto: Printscreen/TikTok

Boba je pored ove objave ostavila još jednu koja je rastužila sve njene virtuelne prijatelje. Naime, ona je čestitala rođendan svojoj majci, koja je preminula pre više godina.

- Srećan rođendan majka, nadam se da ste zajedno ti i Noa, nek vas anđeli čuvaju - napisala je ona uz fotgrafiju svoje ubijene ćerke i crvene ruže.

Nesrćna žena je navela i da je jedino što joj daje snage njena beba od osam meseci, koja je napunila osam meseci baš na dan rođendana njene majke.

Boba Milivojev, Noa Milivojev
foto: Društvene Mreže

Podsetimo, ubistvo Noe Milivojev, koja je bila popularna na društvenoj mreži Tiktok šokiralo je javnost u julu ove godine. Istražitelji su njeno raskomadano telo u kutijama pronašli u stanu njenog dečka Ognjena D. (33) u centru Beograda. Osumnjičeni mladić je uhapšen i nalazi se u pritvoru. Noina majka Boba je letos saslušana u istrazi ubistva, a u ranijim izjavama za Kurir je govorila da je njeno dete ubijeno kao u najgorim horor filmovima.

OSumnjičeni Ognjen D. i Noa Milivojev
OSumnjičeni Ognjen D. i Noa Milivojev foto: Privatna arhiva, Printscreen Tiktok

- Gledala sam horor filmove, ali nisam ni mogla da zamislim da ćemo moje dete i ja biti deo jednog i da će tako nešto baš nama da se desi. Vreme ne leči ništa, samo mi je svaki dan sve teže i teže. Nema reči koje bi mogle da uteše moje srce i dušu. Mog deteta više nema i niko ga neće vratiti, ali moram da se borim jer imam još dvoje dece i njima sam potrebna - rekla je majka ranije za Kurir.

Boba Milivojev i Noa
Boba Milivojev i Noafoto: Kurir, Printscreen

Podsetimo, pretpostavlja se da je Ognjen D. ubio Nou posle svađe u njegovom stanu, a kako bi prikrio tragove zločina isekao je telo na delove i stavio u PVC posude, te polio sonom-kiselinom kako bi istopio i tako uništio leš. Pretpostavlja se da se svirepi zločin dogodio 17. juna kada je Noa poslednji put viđena živa i kada je poslednji put razgovarala sa svojom porodicom telefonom.

- Porodica je prijavila nestanak Noe Milivojev i za njom se tragalo danima. Najcrnje vesti stigle su 6. jula kada su u stanu osumnjičenog u centru Beograda pronađeni ostaci tela - podseća izvor.

Osumnjičeni Ognjen D. inače je IT stručnjak i imao je nekoliko firmi registrovanih na svoje ime.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track