UBIO OCA ZBOG PARA OD SOCIJALNE POMOĆI I PRODANIH MALINA?! Jezivi detalji ubistva od pre 9 godina nadomak Rume
Foto: Petar Aleksić

zločin iz 2014. kod rume

UBIO OCA ZBOG PARA OD SOCIJALNE POMOĆI I PRODANIH MALINA?! Jezivi detalji ubistva od pre 9 godina nadomak Rume

Crna Hronika -

Osumnjičeni Dragan L. iz Osečine koji je uhapšen zbog sumnje da je pre devet godine zverski ubio svog oca Slavoljuba L. zajedno sa svojim rođakom M. N. u selu Klenak kod Rume, navodno je ti uradio kako bi ocu uzeo pare od prodanih malina.

Pa da podsetimo, ubistvo se dogodilo u noći između 5. i 6. oktobra 2014. godine u selu nadomak Rume. Telo čoveka koji je bio bez ličnih dokumenata pronađeno je u plićaku Save, a odbukcija je utvrdila da je nesrećni čovek ubijen.

slavoljubovo telo nađeno nakon ubistva na obali save, a nakon odbukcije utvrđeno da je zverski ubijen
slavoljubovo telo nađeno nakon ubistva na obali save, a nakon odbukcije utvrđeno da je zverski ubijenfoto: Petar Aleksić

- Kako se sumnja, mladić je sa više uboda nožem usmrtno oca kako bi mu oteo novac. Slavoljub je, navodno, upravo tih dana podigao zaostalu socijalnu pomoć, a naplatio je i predatu malinu, koju su porodično gajili - kaže izvor.

Osumnjičeni Dragan L. navodno, je saznao da njegov otac Slavoljub L. kod sebe ima veću sumu novca pa je rešio da ga opljačka.

- Kobnog dana oni su po svemu sudeći zajedno otišli u Platičevo gde su trgovali povrćem i voćem, a usput im se pridužio i rođak M. N. iz Šapca. Osumnjičeni Dragan L. sa tog puta se vratio sam kući, a tek nakon 14 dana prijavio je očev nestanak u policijskoj stanici u Osečini kojima je rekao da je otišao pre nekoliko dana i da se nikom nije javio - navodi izvor Novosti i dodaje:

- Nakon nekoliko godina kasnije porodica je prodala kuću u jednom selu kod Osečine i odselila se u Sremsku Mitrovicu. Dragan L. nakon prodaje kuće navodno se razveo i nikad više nije došao u selo, dok se Slavoljubova supruga, njegova majka kasnije preudala.

dragan l. uhapšen nakon devet godina zbog teškog ubistva oca
dragan l. uhapšen nakon devet godina zbog teškog ubistva ocafoto: Shutterstock

Kako su dalje pišu Novosti, meštani su i ranije sumnjali da je Slavoljub L. ubijen jer je imao mnogo novca kod sebe, ali da nisu ni mogli da sanjaju da ga je ubio sin, jer nikad ranije nisu imali nesuglasice.

- Obdukcijom je utvrđeno da je Slavoljub L. ubijen, jer je imao više udaraca nožem u grudi, a takođe, žrtvi je prerezan i vrat - napominje izvor.

Osumnjičeni Dragan L. se sumnjiči za teško ubistvo, dok se njegov rođak M. N. tereti sa saučesništvo i već se nalazi u niškom pritvoru zbog drugog krivičnog dela.

(Kurir.rs - Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track