ZBOG OVIH REČI MU JE ZARIO NOŽ U VRAT: Novi detalji ubistva u kruševačkom pabu, poznato šta je ŽRTVA REKLA UBICI pre tragedije
Foto: Facebook printscreen

do rasprave došlo kod toaleta

ZBOG OVIH REČI MU JE ZARIO NOŽ U VRAT: Novi detalji ubistva u kruševačkom pabu, poznato šta je ŽRTVA REKLA UBICI pre tragedije

Crna Hronika -

Osumnjičeni B.M. (34) i I.K. (41), žrtva ubistva, koje se sinoć dogodilo u kafiću u Kruševcu, nisu se poznavali otpre, a do smrtnog ishoda došlo je nakon što je žrtva pokušala da smiri neprimereno ponašanje osumnjičenog.

- Oni su sedeli za šankom, odvojeno, a onda je, prema prvim informacijama iz istrage, osumnjičeni počeo da bude bučan, da dobacuje i da se neprilično ponaša. Sada već pokojni ga je opomenuo, pokušao je da smiri situaciju i do rasprave je došlo kod toaleta. Tu se nisu tukli, nije bilo incidenta ni fizičkog obračuna, ali je, nažalost, usledila tragedija - navodi izvor.

"Očekuje se da rezultati obdukcije rasvetle slučaj"

Naime, prema saznanjima, i osumnjičeni i žrtva su se vratili na svoja mesta za šankom, da bi, potpuno iznenada, osumnjičeni B.M. uzeo nož, prišao žrtvi i nožem ga ubo u vrat.

- Očekuje se da rezultati obdukcije donekle rasvetle slučaj, ali već sada se izvesno pretpostavlja da je žrtva ubodena u vratnu arteriju, budući da po prijemu u bolnicu, koja se nalazi u istoj ulici gde se i odigrao zločin, lekari zaista ništa nisu mogli da učine - iznosi izvor.

Osim obdukcije koja je naložena, očekuje se da više detalja oko slučaja bude jasnije i posle dobijenih rezultata testiranja osumnjičenog na prisustvo narkotika.

- Uhapšen je u svom selu, u Kukljinu. Odranije je poznat organima gonjenja, iako ne po težim krivičnim delima - navodi izvor.

Osumnjičeni će najverovatnije biti saslušan sutra u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu. Lokal gde se dogodilo krivično delo jedan je od popularnijih u gradu i to među posetiocima različitih generacija, važi čak i za "porodičan" restoran popularne brze hrane, sa dobrom muzikom i gde se redovno održavaju koncerti i humanitarna dešavanja.

Kruševljani su bili veoma zatečeni činjenicom da se ovakva tragedija dogodila baš u tom ugostiteljskom objektu.

Policija je ranije potvrdila da je efikasno rasvetlila krivično delo, koje je okvalifikovano kao "teško ubistvo". Užas u Kruševcu dogodio se oko 22.50.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja