HITNA POMOĆ PONOVO ISPRED KUĆE U KOJOJ JE UBIJEN DEČAK: Dramatični prizori na mestu strašne tragedije u Niškoj banji (FOTO)
Foto: Kurir/Marko Smiljković

novi detalji

HITNA POMOĆ PONOVO ISPRED KUĆE U KOJOJ JE UBIJEN DEČAK: Dramatični prizori na mestu strašne tragedije u Niškoj banji (FOTO)

Crna Hronika -

Ispred kuće u Niškoj banji u kojoj je dečak (13) ubio dečaka (13) još uvek je policija, a Hitna pomoć je ponovo došla u kuću u kojoj se dogodio uznemirujući zločin.

Kako saznajemo na licu mesta, u kući je nekome pozlilo.

1 / 3 Foto: Kurir/Marko Smiljković

Podsetimo, jezivom zločinu je prethodila tuča.

Obojica dečaka su rođena 2010. godine odnosno imaju po 13 godina.

Telo je nađeno u impovizovanoj teretani u kući u Niškoj Banji, a dečak je imao povrede po glavi i posekotinu na vratu, prenosi Telegraf.

U UKC Niš kažu da dete koje je dovezeno kod njih nema povreda.

Naime, meštani banje su izuzetno potreseni. Oko škole se viđaju neverovatne slike da roditelji dolaze i grle i svoju i tuđu decu. Neki roditelji i stariji meštani vidno u suzama ljube svoju decu ispred škole.

1 / 4 Foto: Kurir/M.S.

- Srce mi je stalo kad sam čula. Poznajem dečaka iz komšiluka, njih dvojica su drugovi. Moj svekar je jutros video babu od dečaka koji je ubio ovog malog da je izašla na štakama i tražila pomoć, vikala, 'jedan je pao mrtav sigurno'-, rekla je Hanuma Kamberović, prva komšinica.

- Oni su bili odlični drugari, svaki dan su se družili. Išli su na basket, ma najbolji drugari. Kako kažu komšije, kaže da je ovom momku prerezan vrat. Oni su bili na tavanu kuće, al šta su gore radili bog sveti zna - komšije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track