NASMRT PRETUKLI DEJANA (33), STAVILI GA U AUTO I ZAPALILI: Rasvetljen monstruozni zločin kod Majdanpeka, UHAPŠEN I MALOLETNIK (17)
Ilustracija, Foto: Privatana Arhiva

NASMRT PRETUKLI DEJANA (33), STAVILI GA U AUTO I ZAPALILI: Rasvetljen monstruozni zločin kod Majdanpeka, UHAPŠEN I MALOLETNIK (17)

Crna Hronika -

Policija u Majdanpeku uhapsila je tri osobe, od kojih je jedan maloletan, koji su 5. avgusta ove godine, kako se sumnja, nasmrt pretukli Dejana P. (33) iz sela Klikočevac, a onda njegovo telo stavili u automobil gurnuli ga sa puta i zapalili.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku uhapsili su S. M. (25), S. P. (28) i sedamnaestogodišnjeg muškarca, svi iz okoline Majdanpeka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

S. M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa S. P. Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila S. P. udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da su zatim S. M. i sedamnaestogodišnji muškarac telo Dejana P. odvezli njegovim vozilom na drugo mesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

Osumnjičenima S. M. i S. P. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužiocu, dok je sedamnaestogodišnjem muškarcu određen pritvor.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track