SORAJINI PRIJATELJI I PRIPADNICI "BALKANSKOG KARTELA" OSTAJU IZA REŠETAKA: Evo zbog čega im je određen pritvor!
Foto: Privatna arhiva

viši sud u beogradu

SORAJINI PRIJATELJI I PRIPADNICI "BALKANSKOG KARTELA" OSTAJU IZA REŠETAKA: Evo zbog čega im je određen pritvor!

Crna Hronika -

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor okrivljenima P.S., Z.J., M.M., M.M. S.N. i S.Đ, koji im po donesenom rešenju može trajati najduže 30 dana.

- Pritvor je prema okrivljenima P.S., Z.J., M.M., M.M. S.N. i S.Đ određen usled postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, da će ometati postupak uticanjem na svedoka, kao i zbog postojanja sumnje da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo - navodi se u saopštenju Višeg suda.

Soraja Vučelić
foto: Privatna arhiva

Okrivljenima P.S., Z.J., M.M., M.M. S.N. i S.Đ na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu – Posebno odeljenje za organizovani kriminal, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, u velikoj akciji Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, MUP i BIA juče su uhapšeni pripadnici "Balkanskog kartela" lisice na ruke stavljenje su i braći Milošu i Marku M. iz Vranja, prijateljima crnogorske starlete Soraje Vučelić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track