TELO UBIJENOG DEJANA BIĆE OTKOPANO, A EVO I ZAŠTO: Posle saslušanja žene, ljubavnika i rođaka tužilaštvo naložilo obdukciju!
Foto: Privatna arhiva

više javno tužilaštvo u negotinu

TELO UBIJENOG DEJANA BIĆE OTKOPANO, A EVO I ZAŠTO: Posle saslušanja žene, ljubavnika i rođaka tužilaštvo naložilo obdukciju!

Crna Hronika -

Slađana P. (28) osumnjičena da je bila saučesnik, odnosno naručilac ubistva njenog supruga Dejana P. (33) u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu izričito negira bilo kakvu povezanost sa ovim krivičnim delom, saznaje Kurir!

- S.M. i maloletni pomoćnik priznali su delo i opisali kako se sve dogodilo, dok je Dejanova supruga bilo izričita u tome da ona nema nikakve veze sa ubistvom niti sa dvojicom uhapšenih - kaže naš izvor.

Majdanpek, Dejan Paunović
foto: Društvene mreže

Prema rečima našeg sagovornika, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu naložena je ekshumacija Dejanovog tela koja će biti obavljena u četvrtak.

- Naloženo je da se telo otkopa i da se uradi detaljna obdukcija kako bi tužilaštvo imalo kompletne dokaze i na osnovu rezultata obdukcionog nalaza. Dejanovo telo, iako spaljeno posle ubistva, nije potpuno izgorelo, te će ova procedura i analiza pomoći u istrazi - kaže izvor i podseća da u avgustu, kada je Dejan P. nastradao obdukcija nije rađena.

Obdukciju je isprva odbila Dejanova supruga koja je rekla da za tim "nema potrebe".

- Ona je insistirala da se obdukcija ne radi. Tada to nije bilo čudno, prosto verovalo se da je u pitanju saobraćajna nesreća i obdukcija bi samo produžila agoniju porodice, u smislu čekanja da se završi, a samim tim se i sahrana prolongira. Porodicama je taj period čekanja dodatno mučan. Inače, nije retko da porodica odbije obdukciju, pa ni u slučaju Dejana P. to nije bilo čudno - objašnjava izvor i dodaje:

- Međutim, kada se otkrilo da Dejan P. nije žrtva saobraćajke, a da je u njegovo ubistvo umešana supruga, svima je postalo jasno zašto je Slađana insistirala da se obdukcija ne radi.

Telo žrtve, odnosno Slađaninog supruga Dejana je, podsetimo, pronađeno u izgorelom automobilu, nedaleko od kuće u kojoj je živeo, 5. avgusta i sve je slutilo na to da je u pitanju saobraćajna nesreća. Međutim, policija je istragom došla do istine, najerovatnije nakon što je progovorio jedan od pomagača osumnjičene žene, maloletni rođak njenog ljubavnika S. M., sa kojim je, kako se sumnja nasmrt pretukao Dejana, pa telo stavio u auto i zapalio.

Dejan i Slađana su, inače, dan pre nego što je Dejan ubijen proslavljali 10 godina braka.

(Kurir.rs / D. A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja