"POVELA LJUBAVNIKA NA SAHRANU MOG UNUKA" Dejanov deda progovorio o CRNOJ UDOVICI Slađi: "Branio je godinama, ona mu skinula glavu"
Foto: Privatna arhiva

potresna ispovest

"POVELA LJUBAVNIKA NA SAHRANU MOG UNUKA" Dejanov deda progovorio o CRNOJ UDOVICI Slađi: "Branio je godinama, ona mu skinula glavu"

Crna Hronika -

"Dejan je nju voleo, stalno je pričao "Moja Slađa" i uvek je opravdavao njene postupke, a ona mu je skinula glavu. Nije je bilo sramota, pa je ljubavnika i na sahranu mog unuka povela"

Ovim rečima priča deda Dejana P. koji je preminuo 5. avgusta u zapaljenom automobilu, u navodnoj saobraćajnoj nesreći. Nakon više od dva meseca, njegova žena Slađana uhapšena je i osumnjičena da je naručila ubistvo supruga!

- Taj Srećko, njen ljubavnik godinama "juri" za njom, da je bar otišla sa njim. Ne mogu sa sigurnošću da kažem, jer mislim da nije hteo da prihvati to, ali mislim da je Dejan znao. Samo se plašio da kaže. On pored nje nije smeo ništa - rekao je neutešni deda.

Dejan Paunović, Majdanpek
foto: Privatana Arhiva

"Udarala ga je iz sve snage"

Prema njegovim rečima, Slađana je više puta bila nasilna prema Dejanu.

- Jedno veče je bio u kafani sa društvom i malo je popio, znate već kako to ide. Nije bio pijan, njega alkohol nije zanimao. Ali kada je došao kući, ona ga je sačekala i počela da ga šamara i udara iz sve snage - tvrdi deda.

Kako kaže, sada mu je jasno zašto se njegov unuk plašio supruge.

- Kako da se ne plaši ubice? Nisam ga tada razumeo, ali mi je sada sve jasno. Ko zna šta mu je sve radila i šta je trpeo. Jadan moj unuk i ta deca, čija god da su - rekao je on.

Napominje i da Slađana nikada nije volela Dejana, te da je bila sa njim iz koristi.

- Uzimala mu je pare, on je par puta dolazio kod nas da traži pozajmicu od brata. Nije loše zarađivao, a nikada nije imao ni dinar. Posle njegovog ubistva, Slađana je rasprodala svu stoku koju su imali i gajili. Nema ta ni trunke stida i kajanja - navodi deda.

Dejan Paunović, Majdanpek
foto: Privatana Arhiva

Završena obdukcija

Juče je završena obdukcija Dejana P. (33) iz Majdanpeka. Rađena je ekshumacija tela, a prvi nalazi obdukcije pokazuju frakturu lobanje, što ukazuje na to da je Dejan mogao biti krvnički pretučen.

Kako se saznaje, telo Dejana je gotovo u potpunosti izgorelo, ali ono što je odmah vidljivo jeste fraktura lobanje koja ukazuje na brutalne batine ili na povredu koja je nastala nakon što se automobil prevrnuo.

S obzirom na to da obdukcija nije rađena, jer je Slađana tako zahtevala, juče je urađena ekshumacija i obdukcija, nakon što je otkrivena jeziva istina.

- Nakon što su ga pretukli, stavili su ga u automobil, odvezli do uzvišice, a zatim su vozilo gurnuli i ono se prevrnulo. Nakon toga su zapalili automobil. Fraktura lobanje je nastala od brutalnih batina ili prilikom prevrtanja automobila - rekao je izvor.

Dejan Paunović, Majdanpek
foto: Privatana Arhiva

Ženin ljubavnik ga ubio, pa mu došao na sahranu

Srećko M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom, Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila Slađana udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da su zatim Srećko M. i sedamnaestogodišnji muškarac telo Dejana odvezli njegovim vozilom na drugo mesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

I dok se verovalo da je Dejan stradao u nesreći, Slađana je glumila ožalošćenu udovicu, dok je njen ljubavnik Srećko bio i na sahrani čoveka za čije ubistvo je uhapšen.

Maloletnik je u tužilaštvu priznao zločin i on je do detalja otkrio ko je imao koju ulogu. Sa druge strane, Srećko je delimično priznao i pokušao je da odbrani Slađanu!

Crna udovica je negirala zločin, a sud je svima odredio pritvor.

Ovaj slučaj je posebno šokantan zbog toga što je žena ubijenog Dejana sve vreme javno pričala koliko je tužna i koliko pati zbog smrti supruga.

Ipak, u selu Klokočevac je nedugo nakon smrti Dejana počelo da se priča da je u njegovu smrt umešana upravo Slađana, kao i njen navodni ljubavnik.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track