Najnovije vesti

FILIP UBIJEN PRED BRATOM! Detalji ubistva u Subotici - evo šta je prethodilo PUCNJAVI
Foto: Dado Đilas

FILIP UBIJEN PRED BRATOM! Detalji ubistva u Subotici - evo šta je prethodilo PUCNJAVI

Crna Hronika -

Mladić Filip Z. (21) iz Subotice ubijen je u pucnjavi na benzinskoj pumpi kada je na njega muškarac otvorio vatru. Nezvanično, ubijeni mladić bio je na mestu suvozača u automobilu u kojem je bio i njegov brat!

Policija potvrđuje da se dogodilo ubistvo, a kako se nezvanično saznaje oko 00.30 časova, muškarci su se posvađali, a zatim i fizički sukobili. Kada su krenuli sa pumpe, jedna od grupa je iz automobila pucala i tom prilikom je muškarac preminuo.

U automobilu bio i brat žrtve

U automobilu u kojem je bio Filip bio je i njegov brat koji je 2005. godište.

- Pucnjavi je prethodila svađa na pumpi u kojoj su se, navodno dvojica muškaraca među kojima je ubijeni mladić sukobili sa drugom dvojicom koji su bili u drugom vozilu. Došlo je i do tuče... Nakon toga oba vozila su produžila put da bi nedaleko odatle na raskrsnici došlo do pucnjave - rekao je izvor.

U policiji u Subotici potvrdili su da je jedan mladić ubijen u pucnjavi koja se dogodila nedaleko od pomenute benzinske pumpe.

- Ubistvu je prethodila svađa, policija je obavila uviđaj. Preuzeti su snimci sa kamera i intenzivno se radi na otkrivanju identiteta i hapšenju napadača. Obavešteno je Više javno tužilaštvo u Subotici koje rukovodi istragom - rečeno je u Policijskoj upravi u Subotici.

Policija je odmah blokirala deo grada u kom se dogodilo ubistvo, urađen je uviđaj i za osumnjičenima se intenzivno traga.

Veći broj osumnjičenih je priveden i saslušanja su u toku.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track