NEDELJA SMRTI! ŠTA SE DEŠAVA NA SRPSKIM PUTEVIMA! Kod Zrenjanina SEDMORO POVREĐENO, mrtvi u Obrenovcu, Leskovcu i Šapcu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram 192_rs, Printskrin/Facebook, Printscreen/RTV MAG, Printscreen Instagram

NEDELJA SMRTI! ŠTA SE DEŠAVA NA SRPSKIM PUTEVIMA! Kod Zrenjanina SEDMORO POVREĐENO, mrtvi u Obrenovcu, Leskovcu i Šapcu! (VIDEO)

Crna Hronika -

Kurir apeluje na sve vozače da smanje brzinu na propisani nivo, ne voze umorni i budu potpuno koncentrisani na saobraćaj

Još jedna teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras nešto pre 19 časova na putu između Česterega i Banatskog Dvora u opštini Žitište!

Prema prvim informacijama u saobraćajnoj nesreći učestvovala su tri putnička vozila i kako saznaje Zrklik, sedam osoba je prevezeno u Urgentni centar u Zrenjaninu.

Dvoje kola Hitne pomoći odmah su izašla na mesto nesreće, policija trenutno vrši uviđaj i propušta saobraćaj naizmenično.

Udes kod Zrenjanina
Udes kod Zrenjanina foto: Instagram Screenshot

Podsetimo, ovo je treća teška saobraćajka za samo nekoliko sati. Večeras oko 19 časova devojka Z.D. (18) poginula je u Obrenovcu, kada je vozilo kojim je upravljala Z.D. sletelo s puta, udarilo u banderu i na kraju završilo u Baričkoj reci.

Takođe, večeras oko 18. 30 časova automobil je udario biciklistu kod Leskovca i usmrtio ga na licu mesta.

To, nažalost nije sve. Kod Iriga je kamion izleteo sa puta, a jedan pešak teško je povređen u Beogradu u Ulici kneza Miloša i prevezen u Urgentni centar.

Takođe, mladić I. P. (24) poginuo je večeras u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 18:10 časova u selu Ribari, u okolini Šapca. Nastradali mladić je upravljao "mercedesom", a njegov suvozač D. A. (20) iz istog mesta sa povredama prevezen je u Opštu bolnicu Šabac.

Takođe, večeras je kod Bubanj potoka došlo do saobraćajke, dok je na Iriškom vencu kamion sleteo s puta, što je izazvalo zastoje u saobraćaju.

Petoro mrtvih za 25 sata

Sinoć je u Petrovaradinu poginuo mladić star 23 godine nakon direktnog sudara u kom su povređene još 4 osobe. U Bogatiću je jutros oko 2:30 poginuo R.P (48), teško je povređena njegova ćerka stara 18 godina koja je vozila bez položenog vozačkog ispita.

Večeras posle 18 časova poginuo je mladić star 23 godine u Petlovači kod Šapca, u gotovo isto vreme kod Obrenovca je poginula devojka stara 18 godina koja je udarila automobilom u betonski stub nakon čega je vozilo završilo u kanalu pored puta.

Snimak horora kod Petlovače

Oko 19 časova u Lipovici kod Leskovca poginuo je biciklista, kada ga je udario automobil, a vozač je nakon nesreće pobegao. U nezgodi kod Stajićeva povređeno je više osoba među kojima i dete, kada se prevrnuo automobil. Sedam osoba je povređeno u lančanom sudaru kod Česterega. Teška nezgoda dogodila se i kod rumske raskrsnice i povređeno je više lice

U Mačvanskom Prnjavoru došlo je do sudara automobila i kamiona, a teško je povređena žena stara 52 godine. Jedna osoba povređena je nezgodi koja se dogodila danas u Sremskoj Kamenici, a dve nezgode bez povređenih dogodile su se u Ljigu. U Preljini su tri osobe povređene u direktnom sudaru, dok je jedna osoba povređena u nezgodi u Novom Pazaru, a jedno od vozila je udarilo u zgradu. Više osoba povređeno je u direktnom sudaru u Rakovici. Nezgoda se večeras dogodila i u Rumenci, a sinoć je automobil udario u zaštitnu ogradu autoputa kod Kovilja.

Kurir apeluje na sve vozače da smanje brzinu na propisani nivo, ne voze umorni i budu potpuno koncentrisani na saobraćaj.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja