POLICIJA IH PRIVELA ZBOG FILIPOVOG UBISTVA, PUŠTENI POSLE SASLUŠANJA: Evo šta je sledeći korak u istrazi, sklapa se mozaik
Foto: RINA

POLICIJA IH PRIVELA ZBOG FILIPOVOG UBISTVA, PUŠTENI POSLE SASLUŠANJA: Evo šta je sledeći korak u istrazi, sklapa se mozaik

Crna Hronika -

U Subotici je u toku istraga oko ubistva mladog Subotičanina, sportiste Filipa Zeljkovića (21), ubijenog nedaleko od benzinske pumpe na Segedinskom putu, u subotu posle ponoći, a jučerašnje nedeljno jutro je za građane tog grada bilo puno uznemirenja, nakon vesti da je prethodne večeri mladić surovo ubijen vatrenim oružjem, iz vozila u pokretu.

Čulo se više pucnjeva, a u kolima sa Filipom je bio i njegov mlađi brat (18), koji na sreću nije povređen.

Građani Subotice su znali Filipa, jer je bio vrstan vaterpolista u nekoliko klubova i imaju samo reči hvale za mladog sportistu, koji je bio golman u Vaterpolo klubu Spartak Prozivka, a igrao je kako navode njegovi prijatelji i u šabačkom Veterpolo klubu.

Policija je izvršila uviđaj na mestu ubistva, a u cilju istrage ne može da saopšti više podataka, ali kako Kurir saznaje, od privedenih i saslušanih osoba nakon ubistva, kako bi se sklopio mozaik okolnosti pod kojima je Filip ubijen, niko nije zadržan. Više javno tužilaštvo rukovodiće slučajem.

- Veći broj lica je doveden u policiju posle pucanja i ubistva, a to su svedoci događaja. Saslušani su svi, ali niko od dovedenih osoba nije zadržan posle saslušanja, potvrdili su za Kurir u subotičkoj policiji.

Istraga se nastavlja, kako nezvanično saznajemo, preuzeti su snimci sa okolnih kamera oko mesta ubistva, a intenzivno se radi na otkrivanju identiteta i hapšenju napadača, koji su posle ubistva iz automobila u pokretu, pobegli.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track