FILMSKA POTERA U SMEDEREVU! BEŽAO OD POLICIJE, PA SLETEO S PUTA: Uhapšen vozač "pežoa", nađen mu i heroin, a u krvi imao OVO!
Foto: Nemanja Nikolić

drama

FILMSKA POTERA U SMEDEREVU! BEŽAO OD POLICIJE, PA SLETEO S PUTA: Uhapšen vozač "pežoa", nađen mu i heroin, a u krvi imao OVO!

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su S. J. (38) iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i neovlašćeno držanje opojnih droga.

S. J. se tereti da se sinoć, upravljajući automobilom "pežo", nije zaustavio na svetlosne i zvučne znake policije, već je nastavio vožnju i sleteo sa puta, nakon čega je izašao iz automobila i počeo da beži.

Policijski službenici su ga odmah sustigli i kod njega pronašli kesicu sa 50,4 grama heroina.

Prilikom hapšenja je utvrđeno i da je S. J. upravljao automobilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, zbog čega će protiv njega biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Osumnjičenom je, po nalogu osnovnog javnog tužioca u Smederevu, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track