POLICIJA PREGLEDA SNIMKE SA KAMERA KOD AUTOKOMANDE: Komšije uznemirene zbog bahatog vozača koji je udario ženu i bebu u kolicima!
Foto: Kurir

prve slike

POLICIJA PREGLEDA SNIMKE SA KAMERA KOD AUTOKOMANDE: Komšije uznemirene zbog bahatog vozača koji je udario ženu i bebu u kolicima!

Crna Hronika -

Jedna žena povređena je danas oko 12.10 časova na Autokomandi kada je na nju naleteo vozač automobila dok je ona u kolicima gurala bebu, a policija intenzivno traga za njim. Ipak, ovaj događaj ozbiljno je uznemirio žitelje ovog beogradskog kraja.

- Ima ovde svuda kamera, nadamo se da će ga naći. Da li je namerno ili ne ne znam, ali je kriv i takva vožnja mora najstrože da se kazni - kaže jedan komšija za Kurir i dodaje:

- Samo pre par dana je policija ovde uzimala već snimke sa sigurnosnih kamera isto zbog vozača koji je pobegao sa lica mesta, a prethodno izazvao udes.

Hitna Pomoć
foto: Nebojša Mandić

Komšije kažu da ih je ovaj događaj uznemirio jer je odmah pored mesta gde se sve desilo park u kom se igraju deca.

- Ona je žena verovatno da bebom prošetala i sela u park, pa nastavila posle dalje i tako neko naleti na nju iz čista mira. Baš bismo voleli da se što pre pronađe jer ako ne paze na majku sa bebom, šta mi da radimo - kaže nam jedna komšinica.

Da podsetimo, na društvenim mrežama se pojavila informacija da je vozač namerno naleteo na ženu i njenu bebu.

- Čovek na Autokomandi namerno udario ženu automobilom, potom se vratio i udario u kolica sa detetom, a muškarac koji je udario ženu je navodno imao problema sa njenim mužem - rekli su očevici, a objabljeno je na Instagram stranici Moj_beo_grad.

Kako je za Kurir rečeno iz policije u toku je potraga za vozačem.

- Sve se desilo van pešačkog prelaza, kada je automobil oborio pešaka - žensko lice, koja je bila sa kolicima sa bebom. Žena je zbrinuta na UC, a beba nema povrede. Kolima je po svemu sudeći upravljao muškarac - kaže izvor Kurira i dodaje da je on posle izazivanja nesreće pobegao.

- Pokrenuta je potraga za njim - dodao je naš sagovornik.

Kurir.rs / D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track