SRPKINJA I HRVAT PODVODILI BRAZILKE, MAMILI MUŠTERIJE EGZOTIČNOM PONUDOM: Za 10 dana zaradili mizernu cifru, ekspresno pohapšeni!
Foto: blickwinkel / Alamy / Alamy / Profimedia, Shutterstock

ŠOK!

SRPKINJA I HRVAT PODVODILI BRAZILKE, MAMILI MUŠTERIJE EGZOTIČNOM PONUDOM: Za 10 dana zaradili mizernu cifru, ekspresno pohapšeni!

Crna Hronika -

Srpkinja (23) i njen devetnaestogodišnji prijatelj iz Hrvatske podvodili su devojke preko oglasa koji su osmislili i postavili, i to na tareitorijama više gradova u Hrvatskoj. Podvodili su dve Brazilke od 23 i 35 godina!

Dvojac je u tu svrhu kreirao oglas na internetu uz objavljene fotografije devojaka te su dogovarali usluge u njihovo ime, kao i cenu.

- Telefoni su im, s obzirom na egzotičnu ponudu, zvonili kao ludi. Zaradu od pruženih usluga su delili s prodavačicama ljubavi, a ujedno je otkriveno i da su novčani deo od pruženih usluga osumnjičeni dobijali uplatama na tekući račun - navodi Jutarnji list.

0169252526, hapšenje, lisice, žena
foto: Profimedia

Posrnulog 19-godišnjeg mladića policija tereti za dva kaznena dela prostitucije kao i Srpkinju koja je iza rešetaka završila i zbog drugih krivičnih dela.

Policija sumnja da su u tom kratkom periodu od 10 dana koliko im je trajao posao, prema prikupljenim informacijama, uspeli zaraditi tek 582 evra.

Njima je određen pritvor u trajanju do mesec dana.

Kurir.rs / D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track