NA AUTO-PUTU KOD VELIKE PLANE POGINULE MAJKA I ĆERKA (17): Pretrčavale da stignu na autobus, žurile kod lekara!
Foto: RINA

KURIR SAZNAJE!

NA AUTO-PUTU KOD VELIKE PLANE POGINULE MAJKA I ĆERKA (17): Pretrčavale da stignu na autobus, žurile kod lekara!

Crna Hronika -

Majka (46) i njena maloletna ćerka (17) iz jednog sela kod Velike Plane stradale su na auto-putu kod Velike Plane kada je na njih naleteo automobil marke "audi" dok su pretrčavale magistalu, a kako saznaje Kurir, njih je čekao autobus zbog čega su i požurile!

- Na suprotnoj strani puta čekao ih je prevoz za Beograd. Majka je vodila ćerku na kontrolu u glavni grad, a da ne bi zakasnile požurile su preko auto-puta - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Na njih je naleteo vozač "audija", inače bugarski državljanin, koji ih uopšte nije video. Sve se desilo munjevitom brzinom i čovek nije stigao nikako ni da ukoči.

Devojčica pohađa srednju mašinsku školu u Smederevskoj Palanci, a jutros je sa majkom oko pola 6 ujutru pošla na pregled kod lekara.

- Osnovno javno tužilaštvo u Velikoj Plani naložilo je obdukciju tela majke i ćerke, a vozač je testiran na alkohol i psihoaktivne supstance i negativan je - kaže naš izvor.

Uviđaj je obavljen na licu mesta, a tužilaštvo i policija nastaviće istragu i ispitati sve okolnosti nemilog događaja.

Kurir.rs / D.A.

Bonus video:

01:56

KURIR NA MESTU SAOBRAĆAJNE NESREĆE NA PANČEVCU: Dve osobe poginule, kabina kamiona visila sa mosta, JEDNO TELO ZAVRŠILO U RECI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track