MILENA RADULOVIĆ SE RASPLAKALA U SUDNICI: Osećala sam se poniženo i osramoćeno, prljavo, obeleženo, HTELA SAM DA SE UBIJEM
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Viši sud u beogradu

MILENA RADULOVIĆ SE RASPLAKALA U SUDNICI: Osećala sam se poniženo i osramoćeno, prljavo, obeleženo, HTELA SAM DA SE UBIJEM

Crna Hronika -

Glumica Milena Radulović rasplakala se danas u prepunoj sudnici Višeg suda u Beogradu kada je branilac Miroslava Aleksića počeo da joj postavlja pitanja o tome kako to da "je navodno silovana, a ponašala se normalno i čak objavljivala pesme i slike na društvenim mrežama".

Glumica je tada kroz suze rekla da je zbog svega bila donela odluku da se ubije.

- Osećala sam se poniženo, osramoćeno, prljavo, obeleženo, osećala sam gađenje prema sebi. Mislila sam da sam drugačija od mojih vršnjaka. Bila sam indiferentma prema sebi, životu, nisam imala osećanja, želela sam da počinim suicid - rekla je glumica koja je prethodno svedočila o seksualnom zlostavljanju i silovanju u školi glume.

1 / 4 Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Kako je odgovarajući na pitanja rekla, iz tih razloga nastavila je da dolazi u školu glume.

- Od sramote nisam imala hrabrosti da bilo kome pričam, bila sam ubeđena da se to samo meni dešava. Pokušavala sam da zavaram ostale da živim normalan život, kao svi moji vršnjaci. Nisam želela da bilo ko primeti da planiram suicid - rekla je ona navodeći da je imala i plan kako će to učiniti.

Na pitanje advokata zbog čega je u to vreme na društvenim mrežama napisala "grupa je život" ona je odgovorila:

- Ja to i danas mislim. Grupa nije bio Mika, grupa smo mi koji se volimo i danas, Mika je bio predavač u školi - rekla je Milena Radulović.

Na suđenje su došli i poznati glumci, roditelji Milene i njen momak kako bi joj pružili podršku.

Podsetimo, Milena Radulović, danas je u nastavku svedočenja u prepunoj sudnici, odgovarajući na pitanja branioca Miroslava Aleksića, Zorana Jakovljevića ispričala da ju je Aleksić u svojoj kancelariji prstima seksualno zlostavljao u novembru 2012.

(Kurir.rs/J.S.)

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track