UHAPŠENA PETORICA ZBOG PUCNJAVE U UŽICU: Filmski obračun u centru grada, došli motorom i zapucali! Sumnja se da je OVO RAZLOG
Foto: Kurir/Z.G.

krvavi obračun

UHAPŠENA PETORICA ZBOG PUCNJAVE U UŽICU: Filmski obračun u centru grada, došli motorom i zapucali! Sumnja se da je OVO RAZLOG

Crna Hronika -

Policija je noćas uhapsila pet osoba iz Bajine Bašte koji su juče na još nepoznat način bili akteri tuče i pucnjave u Užicu.

- Njih petorica, koji su bili u dva vozila u jučerašnjem događaju gde je bilo tuče i pucnjave uhapšteni su noćas u jednom selu kod Bajine Bašte. Oni negiraju bilo kakvo učešće u tuči i pucnjavi – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

00:14

Pucnjava u Užicu usred bela dana

Isti izvor kaže da se razjasnilo ko je na koga pucao.

- F.Ž. iz Sevojna je bio sa grupom iz Bajine Bašte, dok su braća A.L. i M.L. bili na drugoj strani. Prvo je došlo do tuče gde su čak i palice, nešto kao policijski penderci, bile upotrebljene pa su braća u tuči dobili teške povrede glave i po celom telu. Tom prilikom je A.L. izvadio pištolj i pucao pri čemu je ranio F.Ž. F.Ž. je bežeći skočio na jedan motocikl koji je tuda prolazio i vozaču rekao da ga vozi u bolnicu. Međutim, nakon dvadesetak metara video je policijska kola u koloni, skočio sa motora i uleteo na zadnje sedište policijskog automobila – kaže naš izvor.

Dva automobila u kojem su bili Bajinobaštani su se odvezli u pravcu naselja Terazije, kroz koje vodi put ka Bajinoj Bašti. F.Ž. je zadobio povredu od metka u lakat, dok su braća imali teške povrede glave.

Svi su hospitalizovani u užičkoj bolnici. Svim akterima ovog događaja je određeno zadržavanje do 48 sati. Motiv još nije poznat, ali se pretpostavlja da su neki neraščišćeni računi oko droge.

1 / 6 Foto: Kurir/Z.G.

Podsetimo, u Užicu se juče u periodu oko 13 časova dogodila pucnjava.

Incident se dogodio u centru grada, na Aleksića mostu, a u tom trenutku je na ulici bilo dosta dece i građana.

Kurir.rs/Z.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track