PREMINULA ŽENA KOJA JE IZGORELA U POŽARU U LESKOVCU Na isti način ostala bez ćerke pre 20 godina, sad i ona stradala u vatri VIDEO
Foto: Kurir/D.M.

PREMINULA ŽENA KOJA JE IZGORELA U POŽARU U LESKOVCU Na isti način ostala bez ćerke pre 20 godina, sad i ona stradala u vatri VIDEO

Crna Hronika -

Šezdesetpetogodišnja Slavica S. iz Leskovca, koja je 18. oktobra teško povređena u požaru u tom gradu, preminula je narednog dana u niškom Kliničkom centru, potvrdili su Kuriru članovi porodice.

Nesrećna žena je bila životno ugrožena i priključena na mašini za veštačko disanje.

Slavica je izgorela u požaru koji je izbio u jednoj kući u Ulici Đuke Dinića u Leskovcu, a do njega je došlo kada je nasred sobe ložila vatru da se ugreje. U ovoj kući je boravila sa sinom uz dozvolu vlasnika.

Leskovac, požar, Slavica S
foto: Kurir/D.M.

Nesrećnoj ženi je, takođe u požaru, pre dvadeset godina stradala maloletna ćerka.

Ova žena je sa sinom Daliborom, koji je u gradu poznat kao Tapi, dugi niz godina živela u napuštenoj kući iza zgrade leskovačkog Kulturnog centra u centru Leskovca, ali je i ta kuća izgorela pre nekoliko godina.

00:52

Žena izgorela u požaru u Leskovcu

U Centru za socijalni rad kažu da su Slavici nudili smeštaj u harniteljsku porodicu za odrasla lica u Velikom Tranjanu, tamo gde je smešten njen mlađi sin.

“Ali ona je odbila jer je žena iz grada i ne bi da živi na selu. Nudili smo joj smeštaj više puta, ubeđivali, zajedno sa tim sinom koji je kod taratelja, ali ona nije želela da se odrekne svog načina života”, komentariše direktor Centra za socijalni rad Predrag Momčilović.

Kurir.rs/D.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track