6 VOZAČA ISKLJUČENO IZ SAOBRAĆAJA ZBOG ALKOHOLA: Među njima i jedna žena, MUP apeluje na pijane vozače!
Foto: MUP

borski okrug

6 VOZAČA ISKLJUČENO IZ SAOBRAĆAJA ZBOG ALKOHOLA: Među njima i jedna žena, MUP apeluje na pijane vozače!

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, Negotinu i Kladovu, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja šestoricu vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola.

Policija u Boru zaustavila je vozača kombija „ford“ (54) koji je vozio sa 1,44 promila alkohola u organizmu i vozača „pežoa“ (35) sa 1,37 promila, a u Kladovu vozače „reno lagune“ (55) i „juga“ (52) koji su automobilima upravljali sa 1,98 i 1,91 promil alkohola u organizmu.

šest vozača isključeno iz saobraćaja zbog alkohola
šest vozača isključeno iz saobraćaja zbog alkoholafoto: Damir Dervišagić

Patrola u Negotinu isključila je iz saobraćaja tridesettrogodišnju ženu koja je, vozeći „pežo“ sa 1,60 promila alkohola u organizmu, izgubila kontrolu nad automobilom, prešla u suprotnu traku i sletela sa puta, kao i devetnaestogodišnjeg vozača „opela“ koji je vozio sa 1,54 promila alkohola. Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, kao i da poštuju sve saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track