OSETIO UŽASAN SVRAB, PA JE LESKOVAČKA POLICIJA OTKRILA NEŠTO MORBIDNO! Našli ovcu a kada su shvatili šta se desilo - smučilo im se
Ilustracija, Foto: Privatna Arhiva

OSETIO UŽASAN SVRAB, PA JE LESKOVAČKA POLICIJA OTKRILA NEŠTO MORBIDNO! Našli ovcu a kada su shvatili šta se desilo - smučilo im se

Crna Hronika -

Bizarni incedent koji je podigao leskovačku policiju, marta 2011. i dalje je tema u tom kraju pogotovo u okolnim selima.

Naime, te godine uhapšen je A. P. zbog sumnje da je do smrti silovao šestomesečnu kozu Lolitu u jednom selu kod Medveđe! Da ironija bude veća osumnjičeni je priznao, da je osim koze silovao i ovce koje su mu navodno tad prenele polnu bolest.

Meštani leskovačkih sela još se sećaju slučaja silovanja koze i napominju da se tako nešto u ovim krajevima nije dogodilo sve do te godine.

- Te godine nema domaćinstva koje je imalo stoku, da nije primetilo da ona manjka. Pogotovo posle noći. Tada smo svi mislili da je u pitanju neka bolest ali je u međuvremenu uhapšen A.P. pa se onda otkrio razlog problema sa stokom - pričaju meštani leskovačkih sela i dodaju:

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

- On je tada te godine 11. marta u noćnim satima provalio u tor koji je u vlasništvu V. N. Potom je u dvorištu vlasnice pronašao sekiru, te je sa njom provalio obor, gde su se nalazile koze. Među nekoliko životinja izabrao je najmlađu poznatu pod imenom Lolita! Kako je ispričao policajcima, Lolitu je prvo mazio i pričao joj, zatim joj je dao da jede, a potom je silovao! Tu se nije zaustavio, već je osim svog polnog organa u nju gurao dršku sekire i ruke! Kako se nesrećna životinja ne bi ritala, A.P. joj je vezao noge užetom – prisećaju se meštani i prepričavaju nemili događaj.

Prema njihovim navodima on je nekoliko sati bludničio nad kozom, a potom pred zoru je izašao iz tora kao da se ništa nije dogodilo. Više nego jeziv prizor u subotu ujutru zatekla je V. N. Svuda po slami je bilo tragova krvi, a veterinari koji su ubrzo došli konstatovali su da je koza preminula. Policija je u toru, gde je životinja zlostavljana, našla krvavu sekiru i upaljač koji je pripadao uhapšenom.

Meštanin Medveđe priznao je da je više puta silovao komšinicinu kozu Lolitu, ali i da je nekoliko puta seksualno opštio sa ovcama.

- Kad je pokušao da opšti sa ovcom komšije R. V., napao ga je ovan i zadao mu teške povrede, zbog kojih je morao da se leči u leskovačkoj bolnici. Priznao je i da mu je neka od životinja prenela bolest zbog koje je mesecima imao nesnosan svrab - priča jedna od komšinica prisećajuči se nemilog događaja.

Meštani su svojevremeno za A. P. rekli da je bolestan jer ko bi normalan tako nešto mogao da uradi sa životinjama a potom i da ih ubije. Po okončanju slučaja A.P. je osuđen za krivično delo za ubijanje i mučenje životinje, zatvorskom kaznom do jedne godine.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track