DETALJI NESREĆE U ĆUPRIJI U KOJOJ JE ŽENA POKOSILA PEŠAKA (70): Vozila BMW, čovek pretrčavao, otkriveno da li je bila pijana
Foto: RINA

užas

DETALJI NESREĆE U ĆUPRIJI U KOJOJ JE ŽENA POKOSILA PEŠAKA (70): Vozila BMW, čovek pretrčavao, otkriveno da li je bila pijana

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ćupriji podneće krivičnu prijavu protiv žene (45) koja je sinoć upravlajući vozilom "bmw" udarila pešaka (70) na magistralnom putu Ćuprija-Jagodina, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Osumnjičenoj se na teret stavlja da je izvršila krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

- Ona se sumnjiči da je upravljajući vozilom "bmv", na putu Ćuprija- Jagodina, udarila sedamdesetogodišnjeg muškarca koji je prelazio ulicu van obeleženog pešačkog prelaza. Pešak je prevezen u Opštu bolnicu u Ćupriji, gde je od zadobijenih povreda preminuo - stoji u saopštenju MUP.

Kako Kurir nezvanično saznaje, žena vozač "bmw" nakon nesreće podvrgnuta je alkotestiranju.

- Osumnjičena žena je nakon saobraćajne nesreće podvrgnuta i testiranju na alkohol koji je utvrdio da nije bila pod destvom alkohola. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove saobraćajne nreće u kojoj je stariji čovek stradao - kaže izvor.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track