GRAĐANE SELA KOD HORGOŠA PROBUDILA PUCNJAVA: Policijske snage su na terenu! Detalji ubistva tri migranta
Ilustracija, Foto: T.I.

GRAĐANE SELA KOD HORGOŠA PROBUDILA PUCNJAVA: Policijske snage su na terenu! Detalji ubistva tri migranta

Crna Hronika -

Tri migranta su ubijena, a jedan je ranjen jutros u međusobnom vatrenom obračunu u napuštenim objektima nekadašnjeg poljoprivrednog dobra "Bačka" u blizini naseljenog mesta Horgoš.

Kako su objavili stanovnici ovog područja na Fejsbuk frupi, na području Horgoša čula se pucnjava u zoru i u jutarnjim časovima.

Robert Sors, predsednik mesne zajednice, objavio je na Fejsbuku da je razgovarao sa šefom policije, gradonačelnikom Kanjiže i zamenikom gradonačelnika.

- Pažnja! U Horgošu se čuje pucnjava! Pričao sam sa načelnikom policije, gradonačelnikom i sa zamenikom gradonačelnika! Obavestili su me da je pucnjava kod Selevenja! Policijske snage su na terenu! Mole da ne ide niko u pravcu tog sela! Naseljeno mesto Horgoš nije u opasnosti. Čuvajmo jedni druge - napisao je Sors.

Nadležni su obećali da će učiniti sve da osiguraju bezbednost meštana. Mole se svi da odmah obaveste policiju ako primete bilo šta neobično.

Osnovna škola u Horgošu poslala je obaveštenje da se nastava odvija uobičajeno, ali ona deca koja danas ne dođu na nastavu jer su se roditelji na to odlučili moraće da opravdaju izostanak.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track