PLEJBOJ ZEČICA NAĐENA MRTVA PRE 5 GODINA U STANU PRIJATELJA: Glumila u ovoj seriji, a brat joj umro zbog tuge za njom...
Foto: Printscreen Facebook

tragična smrt

PLEJBOJ ZEČICA NAĐENA MRTVA PRE 5 GODINA U STANU PRIJATELJA: Glumila u ovoj seriji, a brat joj umro zbog tuge za njom...

Crna Hronika -

Ivana Mlađović (30), Plejbojeva zečica i epizodna glumica u popularnoj seriji "Selo gori, a baba se češlja“ pre tačno pet godina pronađena je mrtva u stanu svog prijatelja nadomak Kragujevca, dok je njen verenik Miloš K. tada bio u teškom stanju.

Mlađović je nađena 27. oktobra 2018. godinu u stanu prijatelja A. K. koji je njoj i njenom vereniku Miloš K. navodno, pružio utočište te večeri jer nisu imali gde da prespavaju. Plejboj zečica tada je prema obdukcionom nalazu preminula nakon što se predozirala narkoticima, te večeri bila je sa verenikom koji se takođe predozirao, ali je on preživeo iako je tada u teškom stanju prevezen u bolnicu.

ivana mlađović preminula pre 5 godina
ivana mlađović preminula pre 5 godinafoto: Printscreen

Otac A. N. koji je primio verenike u stan, rekao je ranije za Kurir da su se oni upoznali u bolnici na lečenju. Takođe, on je tada naveo da ih njegov sin ne bi pustio u kuću da je znao da će se drogirati, jer je uspeo da se izleči od droge.

- Hitna pomoć i policija zatekli su Ivanu na krevetu, bez svesti, okrenutu na bok sa poluispruženim rukama i nogama. U momentu kad je prijatelj pozvao policiju i lekare, ona je bila mrtva između tri i sedam sati. Na telu nije bilo povreda nastalih nasilnim putem - podseća izvor.

pozirala za plejboj časopis
pozirala za plejboj časopisfoto: Facebook

Ivana je postala poznata nakon učešća u takmičenju za Plejbojevu zečicu 2011. godine, u sezoni u kojoj je pobedu odnela Soraja Vučelić, koja je nakon njene smrti za Kurir izjavila "da je pamti kao pozitivnu devojku koju inače, privatno nije poznavala i da joj je jako žao zbog prerano ugašenog života."

- Njen nastup obeležio je tada manji peh, kada joj je spala haljina i u prenosu uživo otkrila grudi. Mlađovićeva se potom saplela i umalo pala na sceni, a zbog haljine na tufnice prozvali su je "porno Mini Maus" - podseća izvor i dodaje da je u predstavljanju kandidatkinja na pomenutom takmičenju navedeno je da se Mlađovićeva godinama bavila ritmičkom gimnastikom, a da je posle toga postala foto-model.

Kako su kasnije pisali mediji, Ivanina majka je dala potresnu ispovest gde je ispričala da je veoma loše i da je pored odlaska mezimice, ubrzo ostala i bez sina koji je preminuo usled tuge za njom.

- Strašno mi je teško, moja bol je ogromna i niko je neće izlečiti dok sam živa. Meni je i sin Jovan odmah za Ivanom otišao... Voleli su se i uvek svuda išli zajedno, bili posvećeni jedno drugom. Oboje su sahranjeni u Raškoj, za nepunih godinu dana oboje su otišli - rekla je tada majka plejboj zečice za medije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track