PALA IZMEĐU STEPENICA SA VISINE OD 4 METRA: Evo u kakvom je stanju studentkinja koja je povređena na fakultetu u Novom Sadu
Foto: Facebook

PALA IZMEĐU STEPENICA SA VISINE OD 4 METRA: Evo u kakvom je stanju studentkinja koja je povređena na fakultetu u Novom Sadu

Crna Hronika -

Studentkinja M. P. (22), koja je primljena u Klinički centar Vojvodine sa teškim telesnim povredama nakon što je pala između stepenica u holu novosadskog Fakulteta tehničkih nauka, stabilnog je opšteg stanja.

Ona je smeštena na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju gde se sprovode mere intenzivnog lečenja.

Podsećamo, iz Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu su saopštili da je M. P. pozlilo dok je čekala početak predavanja, nakon čega je pala sa visine od oko četiri metra.

Kako se navodi u saopštenju, nesrećni događaj se desio u petak oko devet sati, a na lice mesta je ubrzo stigla ekipa Hitne pomoći i povređena studentkinja M. P. je prevezena u Klinički centar Vojvodine.

Policija je obaveštena odmah i izvršen je uviđaj.

- Svesni smo teškog trenutka za M. P. i njenu porodicu i izražavamo saosećajnost sa njima. O zdravstvenom stanju naše studentkinje javnost će biti obaveštena u narednim satima, kada Klinički centar Vojvodine izvrši neophodne preglede i analize i daju ocenu trenutnog zdravstvenog stanja povređene - navedeno je u saopštenju fakulteta.

Dodali su da je deo zgrade u kom se dogodila nesreća jedno vreme bio zatvoren zbog uviđaja policije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track